Dodaj do ulubionych

Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy?

22.06.07, 14:38
j.w.
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 22.06.07, 16:16
      w tej półce cenowej najbardziej wytrzymałe i trwałe kabiny prysznicowe
      • lw73 Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 22.06.07, 16:56
        Witam
        Bardzo dobra jakość.
        • marzenes Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 22.06.07, 21:24
          mam brodzik tej firmy i narazie nie narzekam choc moze troche śliski ale to
          chyba normalne
          • eko4 Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 22.06.07, 21:52
            Zastanawiam się nad zakupem wanny tej firmy.
            Zależy mi na owlnym kształcie i tak naprawdę niewiele jest takowych na rynku (w
            rozsądnej cenie oczywiście).

POzdrawiam
            • lw73 Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 23.06.07, 16:06
              Witam
              Rzuć okiem na wanne Evolution

www.lazienki-lux.com.pl
              www.lazienki.info.pl
              • kowalikm Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 25.06.07, 06:30
                Ja kupiłam wanne Rosa II. Wygląda bardzo solidnie.
                Od niedawna mamy ją zamontowaną, więc trudno mi
                się wypowiadać o użytkowaniu, ale wygląda na to że
                będzie ok. Jak ją kupowaliśmy to żaden ze sprzedawców
                nie odradzał Ravaka i nie proponował czegoś innego -
                co miało miejsce np. w przypadku kompaktów Cersanit...
                • silencja Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 27.06.07, 23:24
                  Ja planuje kupić wannę YOU, może ktoś już ma taki nabytek i spostrzeżenia? :)
                  • lw73 Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 28.06.07, 12:05
                    Witam
                    Myślę że niewiele osób jeszcze ma tą wannę dla czego?
                    1 jest to jeszcze w miarę nowy produkt Ravaka i nie jest tak rozpromowany jak np
                    Rosa.
                    2 Nie każdemu podobają się tak odważne rozwiązania jakie zostały w niej
                    zastosowane(mi się bardzo podoba)
                    Dla chcących i jeszcze nie zdecydowanych zdjęcie:
                    www.lazienki-lux.com.pl/go/_info/?id=2344
                    Polecam
                    • shiva772 Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 30.06.07, 20:42
                      Mam od 4 lat drzwi prysznicowe Ravac i szyba jest ciągle w super stanie.
                      Codziennie użytkowana ciągle woda spływa - kamień nie osada. POLECAM!
                      • Gość: boogyman Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? IP: 82.147.50.* 03.07.07, 01:19
                        Witam!
                        Ja tez przymierzam sie do zakupu ROSA2 tyle ze interesuje mnie wersja z
                        parawanem nawannowym tak zebym mogl brac zarazem prysznic.
                        Czy ktos moze ma takie rozwiazanie u siebie?
                        Ktos wspominal ze ma ROSE, czy ma tez moze parawan RAVAKA?

Pozdrawiam
                        • kowalikm Re: Ravak - co sądzicie o produktach tej firmy? 04.07.07, 09:00
                          mam wannę bez parawanu - jedynie z osłoną akrylową i zagłówkiem -
                          jest super wygodna, ale przyjemność kosztuje ;-) - jest też bardzo pojemna ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka