Dodaj do ulubionych

Piękny kot osierocony przez starszą panią z W-wy

15.06.06, 19:24
Cześć. Jestem Lord Kret. Jestem 12-miesięcznym Kocurkiem. Moja poprzednia
właścicielka była starszą osobą i bardzo poważnie zachorowała. Kilka dni temu
pojechała do szpitala i niestety już do nas nie wróciła. Nie ma się kto mną
zaopiekować. Jeżeli szybko nie znajdziemy na terenie Warszawy lub niedalekich
okolic nowego opiekuna, pojadę do schroniska. Jestem zdrowy, wykastrowany i
kuwetkowy. I bardzo, bardzo kochany i przyjazny.

Kontakt: Kasia, e-mail: k.blaszczak@wp.pl, telefon: 0-602-794-614, (022) 353-24-19
Obserwuj wątek
    • umfana Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 16.06.06, 19:44
      Kochany Lordzie w górę
      Musisz mieć nowy bezpieczny domek, aby Twoja Pani była spokojna o Ciebie!
      • misia007 Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 17.06.06, 11:53
        Umfi blagam wymyśl coś, on nie moze trafic do schroniska, ma takie ufne spojrzenie.
        • umfana Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 17.06.06, 18:00
          Podobny troszkę do mojej Funi :( Ja boję się, że gdyby mnie zabrakło to moje
          Kociepanny miałyby taki los jak Lord...
          • misia007 Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 17.06.06, 19:33
            Czemu tak kraczesz, bedziesz żyla 110 lat i pomagała jeszcze wielu pokoleniom
            kotów.A tan Lord jak stworzony dla Kocichpanien.Pozdrawiam z moja trójką.
            • umfana Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 17.06.06, 20:03
              Och mam taką obsesję ponoć charakterystyczną dla samotników bez rodziny.
              A propos Lorda i Kociepanien... hm... hm... hm
              • mamba30 Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 17.06.06, 21:00
                umfana napisała:

> Och mam taką obsesję ponoć charakterystyczną dla samotników bez rodziny.
                > A propos Lorda i Kociepanien... hm... hm... hm

Umfana, zgódź się, Jego Lordowska Mość będzie miał cudowny domek :)))
                • katikot Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 17.06.06, 21:13
                  No i prawie pod kolor Kociepanien;-)
                  • misia007 Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 18.06.06, 18:13
                    Umfi proszę weż Lorda ,Kocimpannom przyda sie męska łapa.Moja Ninka ma aż dwóch
                    kawalerów .Pozdrawiam
                    • umfana Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 18.06.06, 18:34
                      Dziewczyny obawiam się, że to skończyłoby się, jak w przypadku Cleo.
                      Szeba zasikałaby mi wtedy całe mieszkanie a nie tylko sypialnie. Funia byłaby
                      cała w ranach przez Szebirię i Lorda. Lord pewnie też miałby popruty pyszczek
                      przez Szebkę i Fuńkę, etc, etc...
                      Narazie szukamy domu bez zwierzaków i zobaczymy co dalej.
                      PS
                      Nie dawno miałam taką kicią w domu. Panny siedziały w jednym pokoju zamknięte w
                      drugim wściekły kot w łożku... Gdy wyszedł to zsiusiał się z strachu na poduchę
                      i był do mnie agresywny.
                      Cholercia! Po co ja wydałam siotry Kociepannien trzy lata temu? No po co?
                      :(((
                      • misia007 Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 18.06.06, 18:44
                        Pewnie masz rację ,zawsze brałam małe i zdychające więc domownicu łatwo je
                        akceptowali.Duzy i zdrowy kot to moze byc problem, chociaż ja na miejscu
                        Kocichpanien byłabym nim zachwycona.
                        P.S Jakis dziwny link zamieściłas na naszym forum.
                        • umfana Re: Piękny kot osierocony przez starszą panią z W 18.06.06, 19:01
                          Mnie wykoczył mój nienapisany post na innym forum, jak weszłam w ten link-
                          przepraszam.
                          Kociepanny nie tolerują Dziczków balkonowych i kochają je tylko przez szybę :(
                          Gdyby któryś znich wszedł do domu to chyba zagryzłyby go...
    • umfana Lord ma już domek w który szaleje :o))) 19.06.06, 15:33
      Kamień z serca mi spadł... a raczej moim kocicom ;o)
      Dziewczyny dostałam maila od Kasi w którym informuje mnie, że Lordzik ma domek!
      Kasia napisze więcej o kocurku, jak będzie miała nowe fotki Krecika.
      Tak więc czekamy
      :o)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka