Dodaj do ulubionych

bardzo prosze

14.07.11, 12:57
kochani przyjme rzeczy dla maleństwa mam body spioszki ale przydały by sie jesienne rzeczy jakis kombinezonik kurteczka i rożek bo nie mam
równiez przyjmiemy pieluszki i srodki czystosci
rzeczy dla dziewczynki
Obserwuj wątek
    • pomagam20 Re: bardzo prosze 14.07.11, 16:38
      Mam trochę różowych rzeczy po córce. Napisz na jaki rozmiar poszukujesz. Bede miec kombinezoniki i głównie na jesien rzeczy.
      Ale trzeba tylko pokryc wysyłke!
      • anka-40 Re: bardzo prosze 14.07.11, 20:21
        hej rozmiarówke to tak 62 -wzwyz
        tylko ze w tej chwili nie jestem w stanie pokryć wysyłki
    • Gość: Anna Re: bardzo prosze IP: *.elektrosat.pl 14.07.11, 20:59
      Z tego co wiem to dziewczyny z babyboom intensywnie Ci pomagają.
      • anka-40 Re: bardzo prosze 14.07.11, 21:17
        tak ale dostałam odd nich małe ciuszki a takich jesiennych nie dlatego proszę
      • bj32 Re: bardzo prosze 15.07.11, 00:38
        Możesz zalinkować? Bardzo proszę.
        • Gość: forumowiczka Re: bardzo prosze IP: *.internet.radom.pl 15.07.11, 05:48
          a czemu na pomocnych mamach okazalo sie ze oszukujesz ? prosila cie moderatorka o dokumenty potwierdzajace twoja sytuacje materialna i nie doslalas. poza tym na roznych forach sa twoje diametralnie rozne historie...
          wiec jak to w koncu z toba jest?
          • gabi683 Re: bardzo prosze 15.07.11, 08:01
            Gość portalu: forumowiczka napisał(a):

> a czemu na pomocnych mamach okazalo sie ze oszukujesz ? prosila cie moderatorka
            > o dokumenty potwierdzajace twoja sytuacje materialna i nie doslalas. poza tym
            > na roznych forach sa twoje diametralnie rozne historie...
            > wiec jak to w koncu z toba jest?

ja jak zapytałam czy mod otrzymała info ,to mi powiedziano ze mam dać spokój bo jest w kocówce ciąży,nie pytam i nie pomogę .Dla mnie jest po prostu wyłudzanie i tyle :>
    • Gość: forumowiczka Re: bardzo prosze IP: *.internet.radom.pl 15.07.11, 09:12
      kolejne klamstwo/niescislosc?
      linkbaby.pl/profile/anka16765/
      anka twierdzi, ze nie ma tel-a skad i do kogo ten nr? poza tym na wizytowce gazetowej jest miejscowosc sulowo, a tu inna.

a w ogole po co komu tyle ubranek dla dziecka? bo anka biera wszystko co popadnie. nie zdziwilabym sie, gdybym zobaczyla te ubranka na allegro lub szafie, czy szafce.
      • missmiriam1 Re: bardzo prosze 15.07.11, 09:19
        Forumowiczko z Radomia, o ile się nie mylę, Anka pisała o braku telefonu z aparatem. Co do różnych miejscowości - sprawdź mapę Google, a będziesz wiedziała skąd te rozbieżności.
        • Gość: forumowiczka Re: bardzo prosze IP: *.internet.radom.pl 15.07.11, 09:29
          kiedys tez pisala w ogole o braku tel
    • anka-40 Re: bardzo prosze 15.07.11, 09:44
      co do ubranek to napisałam ze potzrbuje jesiennych te małe cieniutkie mam
      papiery wysłałam do bj tylko jeszcze z dd musze jej dosłać wiec nie wiem czego jeszcze sie czepiacie najlepiej zmieszać człowieka z gównem
    • anka-40 Re: bardzo prosze 15.07.11, 09:46
      wiec prosze wyzuccie mnie z tego forum i nie piszczie głupich komentarzy
      • missmiriam1 Re: bardzo prosze 15.07.11, 09:52
        Anka, nie dziw się, że ktoś ma wątpliwości, kiedy osoba prosząca nie informuje, że jakąś pomoc już uzyskała.
        • anka-40 Re: bardzo prosze 15.07.11, 10:00
          napisałam ze potrzebuje grubszych jesiennych ze te body spiochy mam ciennkie i małe rozmiary wiec zawsze do czegoś musza sie przyczepić
          a to nie jest tak ze kazdy wysles duzo osób obiecuje i nic nie wysyła
    • funial anka-40 15.07.11, 11:25
      Ja trzymam dla Ciebie rzeczy - pieluszki, kocyk, zimowe spodenki, spodnie ciążowe, ale Ty jakoś niekoniecznie się odzywasz w tej sprawie, a na forum znów prosisz o kolejne rzeczy. Dziewczyno, jak z kimś się umawiasz, to może pierw zakończ jedno, a potem proś o drugie! A poza tym, troszkę pokory może?!?! Nikt nie ma obowiązku Ci dawać, to tylko dobra wola!
      • Gość: kaśka Re: anka-40 IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 16:28
        czy pokryje pani koszty wysyłki, mam odzież głównie jesienną cieplejszą (body długie i krótkie, rajtuzy, bluzeczki długie, spodenki, kurteczka, ze dwa sweterki i jakieś inne ubranka też na pewno mam) rozmiar posiadam 74/80/86 na dziewczynkę.
      • gabi683 Re: anka-40 16.07.11, 10:01
        funial napisała:

> Ja trzymam dla Ciebie rzeczy - pieluszki, kocyk, zimowe spodenki, spodnie ciążo
        > we, ale Ty jakoś niekoniecznie się odzywasz w tej sprawie, a na forum znów pros
        > isz o kolejne rzeczy. Dziewczyno, jak z kimś się umawiasz, to może pierw zakońc
        > z jedno, a potem proś o drugie! A poza tym, troszkę pokory może?!?! Nikt nie ma
        > obowiązku Ci dawać, to tylko dobra wola!

Ja rzeczy mam przyszykowane ale czekam na wyjaśnienie !
    • mileczka31 Re: bardzo prosze 16.07.11, 18:10
      ach te dzieciaki
      www.ubezpieczeniajawor.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka