anka-40 14.07.11, 12:57 kochani przyjme rzeczy dla maleństwa mam body spioszki ale przydały by sie jesienne rzeczy jakis kombinezonik kurteczka i rożek bo nie mam równiez przyjmiemy pieluszki i srodki czystosci rzeczy dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomagam20 Re: bardzo prosze 14.07.11, 16:38 Mam trochę różowych rzeczy po córce. Napisz na jaki rozmiar poszukujesz. Bede miec kombinezoniki i głównie na jesien rzeczy. Ale trzeba tylko pokryc wysyłke! Odpowiedz Link Zgłoś
anka-40 Re: bardzo prosze 14.07.11, 20:21 hej rozmiarówke to tak 62 -wzwyz tylko ze w tej chwili nie jestem w stanie pokryć wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: bardzo prosze IP: *.elektrosat.pl 14.07.11, 20:59 Z tego co wiem to dziewczyny z babyboom intensywnie Ci pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
anka-40 Re: bardzo prosze 14.07.11, 21:17 tak ale dostałam odd nich małe ciuszki a takich jesiennych nie dlatego proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: bardzo prosze IP: *.internet.radom.pl 15.07.11, 05:48 a czemu na pomocnych mamach okazalo sie ze oszukujesz ? prosila cie moderatorka o dokumenty potwierdzajace twoja sytuacje materialna i nie doslalas. poza tym na roznych forach sa twoje diametralnie rozne historie... wiec jak to w koncu z toba jest? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: bardzo prosze 15.07.11, 08:01 Gość portalu: forumowiczka napisał(a): > a czemu na pomocnych mamach okazalo sie ze oszukujesz ? prosila cie moderatorka > o dokumenty potwierdzajace twoja sytuacje materialna i nie doslalas. poza tym > na roznych forach sa twoje diametralnie rozne historie... > wiec jak to w koncu z toba jest? ja jak zapytałam czy mod otrzymała info ,to mi powiedziano ze mam dać spokój bo jest w kocówce ciąży,nie pytam i nie pomogę .Dla mnie jest po prostu wyłudzanie i tyle :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: bardzo prosze IP: *.internet.radom.pl 15.07.11, 09:12 kolejne klamstwo/niescislosc? linkbaby.pl/profile/anka16765/ anka twierdzi, ze nie ma tel-a skad i do kogo ten nr? poza tym na wizytowce gazetowej jest miejscowosc sulowo, a tu inna. a w ogole po co komu tyle ubranek dla dziecka? bo anka biera wszystko co popadnie. nie zdziwilabym sie, gdybym zobaczyla te ubranka na allegro lub szafie, czy szafce. Odpowiedz Link Zgłoś
missmiriam1 Re: bardzo prosze 15.07.11, 09:19 Forumowiczko z Radomia, o ile się nie mylę, Anka pisała o braku telefonu z aparatem. Co do różnych miejscowości - sprawdź mapę Google, a będziesz wiedziała skąd te rozbieżności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: bardzo prosze IP: *.internet.radom.pl 15.07.11, 09:29 kiedys tez pisala w ogole o braku tel Odpowiedz Link Zgłoś
anka-40 Re: bardzo prosze 15.07.11, 09:44 co do ubranek to napisałam ze potzrbuje jesiennych te małe cieniutkie mam papiery wysłałam do bj tylko jeszcze z dd musze jej dosłać wiec nie wiem czego jeszcze sie czepiacie najlepiej zmieszać człowieka z gównem Odpowiedz Link Zgłoś
anka-40 Re: bardzo prosze 15.07.11, 09:46 wiec prosze wyzuccie mnie z tego forum i nie piszczie głupich komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
missmiriam1 Re: bardzo prosze 15.07.11, 09:52 Anka, nie dziw się, że ktoś ma wątpliwości, kiedy osoba prosząca nie informuje, że jakąś pomoc już uzyskała. Odpowiedz Link Zgłoś
anka-40 Re: bardzo prosze 15.07.11, 10:00 napisałam ze potrzebuje grubszych jesiennych ze te body spiochy mam ciennkie i małe rozmiary wiec zawsze do czegoś musza sie przyczepić a to nie jest tak ze kazdy wysles duzo osób obiecuje i nic nie wysyła Odpowiedz Link Zgłoś
funial anka-40 15.07.11, 11:25 Ja trzymam dla Ciebie rzeczy - pieluszki, kocyk, zimowe spodenki, spodnie ciążowe, ale Ty jakoś niekoniecznie się odzywasz w tej sprawie, a na forum znów prosisz o kolejne rzeczy. Dziewczyno, jak z kimś się umawiasz, to może pierw zakończ jedno, a potem proś o drugie! A poza tym, troszkę pokory może?!?! Nikt nie ma obowiązku Ci dawać, to tylko dobra wola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: anka-40 IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 16:28 czy pokryje pani koszty wysyłki, mam odzież głównie jesienną cieplejszą (body długie i krótkie, rajtuzy, bluzeczki długie, spodenki, kurteczka, ze dwa sweterki i jakieś inne ubranka też na pewno mam) rozmiar posiadam 74/80/86 na dziewczynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: anka-40 16.07.11, 10:01 funial napisała: > Ja trzymam dla Ciebie rzeczy - pieluszki, kocyk, zimowe spodenki, spodnie ciążo > we, ale Ty jakoś niekoniecznie się odzywasz w tej sprawie, a na forum znów pros > isz o kolejne rzeczy. Dziewczyno, jak z kimś się umawiasz, to może pierw zakońc > z jedno, a potem proś o drugie! A poza tym, troszkę pokory może?!?! Nikt nie ma > obowiązku Ci dawać, to tylko dobra wola! Ja rzeczy mam przyszykowane ale czekam na wyjaśnienie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka31 Re: bardzo prosze 16.07.11, 18:10 ach te dzieciaki www.ubezpieczeniajawor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś