Dodaj do ulubionych

MARIA Z SAMEGO ŻYCIA

16.03.03, 13:23
CZEŚĆ...CZY PO WYJEŹDZIE Z LESZKIEM RETMANEM MARYSIA CZYLI EDYTA
OLSZ...ZNIKNIE Z EKRANU SAMEGO ŻYCIA?
MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE BO WRESZCIE ZACZĘŁO SIE COŚ DZIAĆ W TYM SERIALU...BO PO
ŚMIERCI DUNINA ZSZEDŁ NA PSY...

CO MYŚLICIE?
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza17 Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.ld.euro / 10.100.1.* 16.03.03, 14:49
      Myślę, że zniknie, bo jej bardzo nie lubię. I w filmie, i w rzeczywistości.
      • blumek1 Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA 16.03.03, 19:29
        a ja wręcz przeciwnie mam nadzieję, ze zostanie i scenariusz da jej więcej do
        zdziałania...bo własnie dzięki niej i Leszkowi nareszcie się coś ruszyło...

pozdrawiam
        • Gość: abuwik Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: 212.160.135.* 17.03.03, 19:07
          Też mam nadzieję, że oboje zostaną - tzn. Maria i Leszek. Masz rację, coś się
          dzięki nim zaczęło dziać. Wątek świętej Agnieszki i odmienionego cudownie
          Łukasza powoduje u mnie mdłości, a podejrzewam, że nie tylko u mnie, bo jest
          wyjątkowo mdłościogenny. Zamiar scenarzystów widać jak na dłoni, a droga do
          tego jest już za długa, za nużąca i zbyt mdła.
          Ponieważ w scenie rewizji policyjnej w domu-pałacu Marty celowo pokazano, że
          kaseta z nagraniem fikołków Marty z mężem Marii została w magnetowidzie, należy
          się spodziewać, że Maria rychło fikołki odkryje. I kto powie, że tu się nic nie
          dzieje?
          • Gość: blumek Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 22:00
            cześć..oczywiście zgadzam się iż wątek Agnieszki i Łukasza powoduje
            mdlości...jak ich widzę to zmieniam kanał...słodka Agnieszka i nawracający się
            lukaszek....Marta i Leszek coś przyjmiej działają.....Oby jak najszybciej
            Marcie udało się zaznać szczęścia u boku mężczyzny który chyba ją kocha!

zresztą nie chyba...bo tyle róż..to chyba o czymś świadczy!!

tak trzymajcie!

pozdrawiam
            • Gość: nesta_fan Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 08:40
              Mnie również podoba się jako aktorka E. Olszówka , a nieznany dotąd aktor B.
              Świderski może przy jej boku zrobić karierę (tylko trochę zbyt gruby). Wątek
              miłosny między nimi interesujący , natomiast Agnieszka jest chyba w tym
              serialu "na wylocie" , gdyż to jest chyba działanie celowe , aby widzom się
              znudziła. Oczywiście nadal interesujący wątek miłosny ->Teresa i Kacper ( tylko
              jakoś tak tych facetów w tym filmie dobrali niezbyt ciekawie np Kacpra mógłby
              grać ten aktor , który gra pracownika Marty -bardzo sexy ).
              • Gość: blumek Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:09
                Bo ja wiem , w zasadzie przyzwyczaiłam się już do tego aktora który gra Kacpra
                i wydaje mi się ok! Natomiast aktora który gra współpracownika Marty widziałam
                chyba w jakiejś niewiielkiej scence w Ogniem i Mieczem!
                Marysia i Leszek...ok! A Aga sorry lubiłam ją jak była z Pawłem ale teraz wątek
                prowadzi tylko do połaczenia zycia Agi z Łukaszem...zakochany synalek był
                zazdrosny o młodziutką żonę tatusia...słodkie i głupie jak dla mnie!
    • Gość: u232 Zgadzam się,bez nich to nie będzie to! IP: 217.11.142.* 18.03.03, 08:47
    • Gość: blumek Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 21:32
      nic nie powiem poza tym , że po dzisiejszym odcinku to Marysia ma szczęście że
      to tylko serial, bo szczerze zazdrościłabym jej takiego FACETA! Przez duże
      F....nie nie całkiem zazdrościłabym jej tak Zakochanego FACETA!
      Marysiu gratuluje..jesteś Go warta! trochę więcej luzu i wiary w siebie i
      będzie OK!
    • Gość: Edziak Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.03.03, 11:01
      Caly watek Retmana Marii i tego kumpla Retmana rozruszal ten serial zwlaszcza
      kumpel i jego humorek, wiecej tego by sie przydalo.
      • Gość: blumek Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 21:21
        Kumpel Retmana jest the best!! Jest proprostu świetny...chyba najciekawsze
        wątki własnie są z nimi w udziale!
    • Gość: Czarny Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: gil:* / 192.168.0.* 19.03.03, 21:52
      O rany, wam naprawdę ten drewniany serial się podoba?
      • Gość: blumek Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 22:11
        nie tyle cały serial co jeden wątek....
        pozdrawiam

• Gość: blumek Re: MARIA Z SAMEGO ŻYCIA IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 21:53
      oj po dzisiejszy odcinku to serdecznie wspólczuję Marysi...co innego wiedzieć,
      że mąż ma kochankę a co innego zobaczyć to w własny domu i jeszcze np. własnym
      łóżku....mam nadzieję, że faktycznie bedziesz szczęśliwa z Leszkiem! Warci są
      tego!!
      Powodzenia

Pozdrawiam wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka