Gość: XxX IP: *.quarknet.pl / 10.0.0.* 19.02.03, 00:00 Dlaczego włodarze GKS-u siegaja po zawodników z drugiej albo i z nizszej półki?? Czy nie lepiej byłoby dokonac jednego a pewneo!!! transferu z kims naprawde odpowiedzialnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robson Re: Ferdinand Chifon w GKS Katowice IP: *.1000lecie.pl 19.02.03, 08:51 A kogo masz na mysli? Niestety, naprawde dobzi zawodnicy to naprawde duze koszty, a Gieksa choc owszem chce sie wzmocnic, musi myslec tez o splacaniu dlugow, bez tego ani licencji nie dostanie ani transferow nie przeprowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Ferdinand Chifon w GKS Katowice IP: diak:* / 10.1.20.* 20.02.03, 08:17 Ja Ci powiem dlaczego ty tak nienawidzisz mnie : BO MAM ŻÓŁTE SERCE I ZIELONO-CZARNĄ KREW :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXIM żółto-czarni IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 11:55 co kolejny murzyn taki rasistowski klub ściąga następneg czarnego a w kolejce są jeszcze dwaj brazylijczycy nam nadzieje że choć oni są biali bo inaczej to będzie BANNANOWY KLUB SPORTOWY Z KATOWIC choć może to i ładniej niż DOSKEL i to tyle na dziś papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Re: żółto-zielono-czarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 12:30 Podobno w OSTROWCU ŚW nikt o was inaczej nie mowi jak ZŁODZIEJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbu Re: Ferdinand Chifon w GKS Katowice IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 21:43 Teraz to my juz mamy puchary pewne asfaltowy atak i mistrz polski GKS Katowice!!!! Odpowiedz Link Zgłoś