rachela180 21.03.05, 14:34 Mania wielkości skrzyżowana z kompleksami na miarę Lorda Farquada - tego nie znoszę. A najbardziej - cenzury. nie chcę sie bawić w coś, co jest idiotyzmem. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istna Re: To ja się żegnam z portalem GW 21.03.05, 14:35 Ej no, weź, to okrutne wobec współforumowiczów:( To jakbyś rozstawała się z chłopem i przy okazji porzucała dzieci:( A co one winne?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: To ja się żegnam z portalem GW 21.03.05, 14:37 Nie pomyślałam :( denerrrrrrrrwuje mnie to wszystko. a jeszcze do tego gardło mnie boli, mam chrypę, kaca giganta, jajkuję i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: To ja się żegnam z portalem GW 21.03.05, 14:45 rachela180 napisała: > > > gardło mnie boli, mam chrypę, kaca giganta, jajkuję i w ogóle I myślisz, że na innym portalu będzie lepiej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
administracja_portalu Re: To ja się żegnam z portalem GW 21.03.05, 14:39 To niepowetowana strata dla naszego portalu. Chyba pojdziemy sie pochlastac. Co poczniemy bez opowiesci o misiu ktory psieplasia... :D Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: To ja się żegnam z portalem GW 21.03.05, 14:40 Mój miś robi co mu sie podoba a tobie nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
administracja_portalu Re: To ja się żegnam z portalem GW 21.03.05, 14:44 W pewnym sensie zrobilas z tego sprawe publiczna :P. A tak w ogole, strasznie infantylna jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
coitus_a_tergo Re: To ja się żegnam z portalem GW 22.03.05, 21:28 No to krzyzyk i kopa na droge... Ale nie, Ty stad nie odejdziesz, bo i dokad? :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: To ja się żegnam z portalem GW 23.03.05, 23:03 Rachela , Margie, czy nie widzicie swojej smiesznosci? Zegnasz sie z portalem, a nastepnie np piszesz na Kobiecie jakie to dobre ciasteczka ci wyszly, tak jakby to kogos interesowalo (wiem, wiem, interesuje Twoich forumowych przyjaciol, oł jes!!, tylko po co pieprzysz o tym zegnaniu sie z portalem?) Ne mowiac juz o tym, ze wlasciwie nie ma na Kobiecie zadnego watku, w ktorym bys nie zabierala glosu... Chocby Was wolami stad wyciagali, nie opuscicie dobrowolnie forum Gazety, bo to jest najlepsze forum w polskim internecie, wiec nie badzcie takie czupurne, panny, bo to jest smiechu warte... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka22 Re: To ja się żegnam z portalem GW 03.07.05, 18:07 Dajcie spokój Racheli!!!!!!!!! Wolny kraj,każdy może pisac co mu sie podoba,więc skąd ta nagonka:)) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś