Dodaj do ulubionych

Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!!

19.02.06, 10:59

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim delegatom za dokonany wybór.
Widać, że troska o losy Polski i Radomia nie są Wam obce, ba, są autentyczne!

Nie będę powtarzał się ze swoich poprzednich wspisów nt. temat.
Powiem tylko krótko:
wybór Dariusza Wójcicka oraz całego Zarządu PiS w powiecie radomskim w takim
kształcie gwarantuje odnowę moralną, napawa optymizmem i daje gwatrancję na
lepszą przyszłość dla Polski i Radomia w szczególności. Oczekiwałem takiego
wyboru nie tylko dlatego, że wybrane osoby nigdy nie sprzedadzą się i nie
pójdą na żadną współpracę z bandytami, ale również dlatego, że są gwarantem
kontynuacji polityki rządowej PiS oraz prezydenta Kaczyńskiego, szczególnie
w sferze zwalczania wszelkich patologii począwszy od patologii, której na
imię czerwone bydło.
Dziękuję radomskiemu PiSowi za mądrość w wyborze, a wybrańcom serdecznie
gratuluję choć zdaję sobie sprawę z tego, że pracy przed Wami co niemiara.
Nie odrzucajcie nawet tych zagorzałych waszych oponentów (z małymi wyjątkami)
bo błądzić jest rzeczą ludzką. Ważne żeby oni wyciągnęli z tego wnioski
i przestali opluwać się wzajemnie chociażby publicznie (prawda Rafałku?).
A teraz do cięzkiej pracy bo hydrze znowu zaczynają odrastać kolejne głowy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nie-sympatyk Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.02.06, 11:23
      Wybór Dariusza Wójcicka oraz całego Zarządu PiS w powiecie radomskim w takim
      kształcie gwarantuje "odnowę" moralną, naprawa betonemmem i nie daje gwarancji
      na lepszą przyszłość dla Polski i Radomia !!!!!!!Po prostu brak demokracji
      szeroko pojętej!!!!!!!!!!
      • Gość: niezorientowany Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.02.06, 11:53
        To co sie stało z suskim ? czy on wogóle tam kandydował? czy ten wójcik to
        jakiś jego przydupas?
    • Gość: Rafał Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.orange.pl 19.02.06, 11:55
      Gratuluje Darkowi i wszystkim członkom nowego komitetu powiatowego. A co
      "sympatyka PiS" to mam nadzieje ze tylko sympatykiem zostanie. Skąd wiesz na
      kogo głosowałem Wojtusiu??? zagladałeś w moją kartę????
      • Gość: bik Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.internet.radom.pl 19.02.06, 12:40
        O Ścibor i Sonta rozgrywaja swoje!
        • Gość: Kolio Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:15
          Nowy Zarząd PiS w Radomiu:

Dariusz Wójcik - Pełnomocnik
          Jakub Kowalski - Sekretarz
          Robert Fiszer - Skarbnik
          Lucyna Wisniewska - Członek Zarządu
          Jerzy Pacholec - Członek Zarządu

Wydaje mi się, że zarząd w takim kształcie spokojnie poprowadzi PiS po wygraną
          w wyborach samorządowych, a Wójcik i Kowalski będą zasiadać w nowej radzie !!
          • Gość: RiP Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:26
            Całe szczęście już po wszystkim, PiS w Radomiu, ma nowy, niezły zarząd,
            Stępnikowski i nauczyciele skompromitowali się do końca, a Suski otrzymując
            wczoraj poparcie dla swoich pomysłów od zdecydowanej większości delegatów
            utrzymał swoją pozycję w Mazowieckim PiS. Oby teraz zacząła się konkretna
            praca!!!!
            • Gość: cip Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.02.06, 19:48
              Niech się zarząd ukonstytuuje w Grójcu!!!!!Tam będzie "pełna
              demokracja"!!!!!!!!!!Ludzie obserwują suskiego i jego przydupasów takie
              postępowanie nie ma co się dziwić żle się zakończy dla Radomia!!!!!!!
            • Gość: gosc Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:10
              Gosciu RIP nie chce z toba polemizowac, nauczyciele sie nie skompromitowali,
              tylko ci ktorzy wybrali taki zarzad. Do niczego dobrego to nie doprowadzi.
              Suski juz nie jeden raz pokazal ze Radom go nie interesuje. Nic nie zrobil dla
              tego miasta. mA KILU ZAUFANYCH z ktorymi rozdaje karty. Mam nadzieje ze juz
              niedlugo.
          • Gość: x Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.udn.pl 20.02.06, 08:40
            > Nowy Zarząd PiS w Radomiu:
            >
            > Dariusz Wójcik - Pełnomocnik
            > Jakub Kowalski - Sekretarz
            > Robert Fiszer - Skarbnik
            > Lucyna Wisniewska - Członek Zarządu
            > Jerzy Pacholec - Członek Zarządu

Co to za ludzie? Tylko Wiśniewska ma jakiś autorytet w tym towarzystwie. Na
            nazwisko trzeba sobie zapracować.
    • Gość: z życia Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.udn.pl 20.02.06, 12:38
      Na zamkniętym dla prasy zjeździe radomski PiS wybrał nowy Zarząd Komitetu
      Powiatowego. Na zjeździe wystąpił Andrzej Stępnikowski, który zarzuca władzom
      partii, że niesłusznie wykluczyły go z szeregów partii.

Poprzedni zarząd miejski partii Radomiu został zawieszony. Podczas sobotniego
      zjazdu partii został wyłoniony nowy. Pełnomocnikiem został Dariusz Wójcik,
      sekretarzem Jakub Kowalski, a skarbnikiem Robert Fiszer. Do zarządu weszli
      również posłanka Lucyna Wiśniewska i Jerzy Pacholec.

Celem nowego zarządu jest przede wszystkim przygotowanie partii do wyborów
      samorządowych. - Przyjęliśmy również uchwałę, w której potępiliśmy wystąpienia
      medialne osób wykluczonych z partii. Poparło ją 71 osób, przeciw były tylko
      dwie – informuje Robert Fiszer.

Partia potępiła wystąpienie Andrzeja Stępnikowskiego, który kilka dni wcześniej
      zarzucił posłowi Markowi Suskiemu doprowadzenie do niesłusznego wykluczenia go
      z partii. Bezpośrednim powodem miało być to, że Andrzej Stępnikowski bez
      upoważnienia skarbnika zarządu zamówił wydanie partyjnego biuletynu. – To tak
      jak by wysłać kogoś, żeby kupił syrenkę. On wrócił z mercedesem i domagał się,
      żebyśmy za to zapłacili – tłumaczył wtedy Marek Suski.

Poseł zapowiadał, że Andrzej Stępnikowski jako osoba wykluczona z partii nie
      będzie mógł uczestniczyć w zjeździe. – Zostałem wpuszczony na salę.
      Przedstawiłem swoje racje. Odpowiadałem na pytania. Kiedy poprosiłem o
      pokazanie uchwały o moim wykluczeniu poseł Suski pokazał mi drzwi – opowiada
      Andrzej Stępnikowski. Na salę, w której odbywał się zjazd dziennikarze nie
      mieli wstępu. – Chcieliśmy wyprać brudy w swoim gronie – powiedział Dariusz
      Wójcik.

Data: 2006-02-20

• Gość: Wojtek Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:14
      Nie będę dłużej siedział kiedy ktoś mnie atakuje.Nie bedziesz mi chłopcze
      dyktował co ja mam robić.Jeżeli uważasz, że jest coś do wyjaśnienia powinieneś
      zadzwonić do mnie i zachować się jak mężczyzna a nie jak chłopiec.Numer
      znasz.Uznałeś jednak, że metody upubliczniania są ci bliższe.Nie będę odnosił
      się do twoich niełusznych dywagacji wziętych z sufitu who is who i strzelania
      na oślep.Nie szukaj wrogów tam gdzie ich nie masz (nie miałeś).Każdego kto źle
      napisze o tobie uznasz, że jest mną?Skąd taka zmiana frontu?Znasz od lat mój
      adres IP więc o co kaman?Dostałem iformację, że piszesz coś o mnie.Próbowałem
      się z tobą skontaktować (mam połączenia na twój numer z datą i godzinami), ale
      widocznie poczułeś się winny skoro nie raczyłeś odebrać i porozmawiać jak
      dawniej.Przykro mi, że muszę dyskutować z kimś takim jak ty na forum, do
      którego, notabene, bardzo rzadko zaglądam.Zadałem jednak sobie trochę trudu i
      przeczytałem wskazane mi przez kogoś wątki.Nigdzie nie wyczytałem, żeby ktoś
      zaglądał ci do kartki jak głosowałeś co próbujesz imputować swojemu
      domniemanemu "Wojtusiowi".I na koniec.Widzę, że obrosłeś tak w piórka, że na
      każdym kroku próbujesz każdego poczać i każdemu dawać rady nie zawsze pod swoim
      nazwiskiem.A to pouczasz publicznie Darka Wójcika, żeby jednocześnie za parę
      dni "szczerze" mu gratulować, a to próbujesz mieć nadzieję dot. sympatyka_pis.
      A kim ty właściwiem jesteś?"Dobre rady zawsze w cenie" ale daje je tylko Bożena
      Dykiel w reklamie.Ona jednak ma nazwisko i autorytet a przede wszystkim klasę,
      której ci zabrakło (przynajmniej w tej kwestii).Pozdrawiam.Wojtek
    • Gość: Makowa Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.pl 20.02.06, 14:19
      widzę tu kłutnię w rodzinie!Oj stażejesz się Wojtusiu stażejesz.Kiedyś załatwił
      byś taką sprawę inaczej a teras dyskutujesz tu z jamiś pajacem.Jeszcze śmieć
      poucza starrszych od siebie.Dobrze ktoś napisał że metody obżucania błotem są
      bardzo podobne.On obżuca swoich kolegow z parti i robi to z tobą.Pewnie razem z
      tym Surmą.Dwóch niedojebkow.Zamiast pieprznoć śmiecia w ryj to wdajesz się
      wdyskusje.Niech lepiej spojży na swojego ojca któty sprzedał się bananowi.Ja na
      twoim miesjcu poczekał bym na gościa i wyjaśnił co nie co z tą szumowiną.Nie
      poznaję cię.Darek też jest wporzo ale też piowinien zaj....ć mu loda.
      • Gość: R Prokuratura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:22
        Do autora tego wątku, informuje ze w związku z tym wątkiem mam zamiar złożyć
        zawiadomienie o naruszenie dóbr osobistych!!
      • adamus52 Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! 21.02.06, 08:20
        Gość portalu: Makowa napisał(a):

> widzę tu kłutnię w rodzinie!Oj stażejesz się Wojtusiu stażejesz.Kiedyś
        załatwił
        >
        > byś taką sprawę inaczej a teras dyskutujesz tu z jamiś pajacem.Jeszcze śmieć
        > poucza starrszych od siebie.Dobrze ktoś napisał że metody obżucania błotem są
        > bardzo podobne.On obżuca swoich kolegow z parti i robi to z tobą.Pewnie razem
        z
        >
        > tym Surmą.Dwóch niedojebkow.Zamiast pieprznoć śmiecia w ryj to wdajesz się
        > wdyskusje.Niech lepiej spojży na swojego ojca któty sprzedał się bananowi.Ja
        na
        >
        > twoim miesjcu poczekał bym na gościa i wyjaśnił co nie co z tą szumowiną.Nie
        > poznaję cię.Darek też jest wporzo ale też piowinien zaj....ć mu loda.

OOOOOOOOOOO!!! Krzyś się upił i szaleje po klawiaturze!!!!!!! no no ten
        Langowski to chyba miał rację! na niezłym poziomie mamy tych radnych!!!! Może
        powinni razem chodzić na AA
    • Gość: Wojtek Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:33
      Nie interesują mnie tego typu działania tym bardziej jeśli chodzi o kolegów.
      Każdy ma prawo błądzić, ale ważne żeby wyciągał z tego wnioski i potrafił
      przyznać się do błędu.Spadam bo to forum nie jest dla mnie.Wojtek
    • Gość: ??? Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:13
      Czuję się zniesmaczona!!!
      Głosowałam na PiS - miałam nadzieję, że będziecie umieli ze sobą współpracować,
      dogadacie się w sprawach Radomia, stworzycie wspólny front w wyborach
      samorządowych, pomożecie szkołą - które od kilku lat są okradane z subwencji,
      będziecie mieli szacunek dla nauczycieli - doceniając ich pracę, wymienicie
      kilku despotów na stołkach dyrektorów liceów, gimnazjów i podstawówek - a tu
      co???
      Macie nas w "dupie" - i bardzo przepraszam, że tak napisałam - ale tak pomału
      zaczynam myśleć.
      Dam i WAM drogie władze PiS-u do myślenia: Najliczniejsze gromo wyborców w
      Radomiu???
      Gromo, które w przewadze głosowało na PiS??? (z moich rozlicznych rozmów ze
      znajomymi)
      Ludzie wykształceni, którzy chcą zmian w radomskiej oświacie???
      Czy już wiecie???
      Odpowiedź: NAUCZYCIELE

Dobrze się zastanówcie - czy stawać przeciwko nim i nie chodzi tu o paru,
      których wykluczyliście z PiS-u, czy z jego władz.
      Jesteście obserwowani bardzo uważnie przez całe środowisko nauczycieli, które
      czeka na zmiany (w bardzo szerokim zakresie) - czy poprzemy WAS w samorządowych
      wyborach???
      Jeżeli już teraz pojawiają się głosy, że żona Pana Wójcika (nic jej nie
      ujmując - ale brak Jej doświadczenia w kierowaniu byle jaką szkołą)starać się
      będzie o stanowisko dyrektora Delegatury KO w Radomiu i inne kwiatki w tym
      stylu - to przykro mi, ale wątpię w poparcie dla szanownego PiS-u w Radomiu.
      Z pozdrowieniami - jedna z wielu radomskich nauczycielek.
      • sympatyk_pis Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! 20.02.06, 16:09
        Droga??? Najliczniejszym gronem wyborców PiS są zwykli ludzie! Byc może jako
        grupa zawodowa reprezentujecie liczne grono, ale przykład Stępnikowskiego
        pokazał, że nie każdy pasuje do tej drużyny. Nie wiem natomiast co masz do pani
        Edyty Wójcik? Jeżeli chcesz porozmawiać merytorycznie to proszę bardzo,
        ale "oskarżenia" typu "nie nadaje się" są nie na miejscu chociażby z tego
        względu, że wg mnie nadaje się jak mało kto bo pracując w Kuratorium przez tyle
        lat poznała tą pracę od podszewki. Zgodzę się natomiast z Tobą odnośnie wyborów
        samorządowych. Jak już wcześniej pisałem nadarza się ogromna szansa aby
        prawdziwa radomska prawica w końcu rządziła samodzielnie i samodzielnie
        ponosiła odpowiedzialność za to Miasto bez niepotrzebnych koalicji, które
        zawsze były szkodliwe dla Radomia.
        • Gość: owsik Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.02.06, 20:28
          A ileż to lat pani Wójcik pracuje w kuratorium?
          A tak przy okazji: kto jej tę fuchę załatwił?
          Kto z wszystkowiedzących odpowie?
        • Gość: KIBIC Nie tylko do sympatyk_pis(u) IP: *.dc.dc.cox.net 20.02.06, 20:43
          Nie wiem, czy PiS uznaje cie za sympatyka, ale wazne, ze ty tak sie deklarujesz.
          Kazda grupa rzadzi sie wlasnymi zasadami, wiec jak ludzie z niej rezygnuja czy
          sa usuwani to ich sprawa i nie powinno to byc przedmiotem weszenia i szukania
          niewiadomo czego, jaki to tego czy innego interes? My nie bierzemy w tym
          udzialu. A jak pan Stępnikowski, "nie każdy pasuje do tej drużyny", to niech sam
          zacznie budowac wlasna druzyne albo podlaczy sie do innej juz istniejacej, tyle
          mozemu mu radzic a nie napadac lub chwalic za decyzje jednej czy dugiej strony.
          Takie nieproszone wtracanie sie do cudzego interesu!

Jezeli chodzi o "konflikt interesow" pani EW to bedzie mozna na ten temat
          dyskutowac gdy on bedzie jak nie jest to nie ma sprawy a zasady powinny byc dosc
          scisle okreslone, jak nie sa to nalezy to poprawic, a jak sa to sprawdzic
          wszystko po faktach a nie przed faktami.

"prawdziwa radomska prawica w końcu rządziła samodzielnie i samodzielnie
          ponosiła odpowiedzialność za to Miasto bez niepotrzebnych koalicji, które
          zawsze były szkodliwe dla Radomia."

Czy zdajesz sobie sprawe ile nonsensow jest w twoim stwierdzeniu?

"prawdziwa radomska prawica" czy cos takiego istnieje w ogole, kto i jakie
          kryteria ustali na PRAWDZIWOSC?

"rządziła samodzielnie" w jaki sposob to zrobia, chyba, ze wprowadza do RM ponad
          50% radnych i wybiora Prezydenta z PiSu, a czy to jest mozliwe? Jak widac PiS
          musi sie podpierac malymi partykami i to czesto nieciekawymi ludzmi, ale moze
          Radomianie zaufaja jednym, ale jak historia mowi, "czerwony" Radom nawet
          komunistom nie zaufal na dlugo.

"niepotrzebnych koalicji" Coby to sie dzialo, jakby jedno czerwone lub czarne
          ugrupowanie przejelo calkowita wladze? Historyczne skutki tego sa wszystkim
          myslacym ludziom dobrze znane, sadze, ze "polska demokracja" na to nie pozwoli.

• Gość: Wspolnota Samorzad Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:36
      Wspolnota Samorzadowa
      • Gość: KR! Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:43
        Radomski PiS ma 3 posłów.Niestey kompletnie o Radom w sejmie nie walczą.Przegraliśmy kolejne pare bitew z Kielcami ale nie caławojnę w sejmie.Posłowie Suski z Grócja i Wisniewska ze Skaryszewa o RAdom w sejmie nie będą walczyć bo oni sie tylko na plecach Radomia wybili do sejmu.Ja bardzo licze na PiS w wyborach samorządowych w październiku , nowy zarząd oceniam pozytywnie jest całkiem niezły.Dużo w nim ludiz z RAdomia a nie z prowincji.Licze , że z PiS-u radnymi zostaną Wójcik,Sohnta,Fiszer,Pawele,Fogiel i jeszcze paru.Popieram i sympatyzują z pania poseł Wróbel i wierzę , ze sie obudzi wreszcie w sejmie i będzie walczyć o RAdom:-) moje ukochane rodzinne miatso!
    • Gość: ??? Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 08:45
      Pracę Pani Edytce w KO załatwił - p.Krzysio S.(obecna Wspólnota Samorządowa).
      I chociaż osobiście nie mam nic przeciwko tej Pani - to przy takich wygach
      kuratoryjnych jak: p.M.Nawrot, p.Nogalska i inni - ma jeszcze w/g mnie wiele do
      zrobienia.
      Brakuje jej doświadczenia w kierowaniu ludźmi - i obawiam się, że ją "zjedzą"
      niektórzy na śniadanie w naszej kochanej jednostce nadzoru pedagogicznego.
    • Gość: Radomianin osobno Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:51
      Panie Darku W.Nie chcę być złym prorokiem,ale przjdzie moment,że "Golibroda" na
      Panu też będzie chciał un0osić się ponad przeciętną do której mu bardzo daleko.
      • Gość: dama pik Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.udn.pl 21.02.06, 10:29
        Szefem Kuratorium powinien zostać Marek Sternalski bo jest tam najbardziej
        kompetentną osobą. Brak mu trochę kindersztuby ale przeczyta poradnik savoir-
        vivru i będzie wiedział,że podając rękę patrzy się na tę osobę z którą się wita
        a nie rozmawia się jednocześnie z inną. To drobiazgi w porównaniu z chamstwem
        innych vipów i działaczy politycznych.
        • Gość: XXX !!! Re: Dariusz Wójcik nowym szefem PiS w Radomiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:15
          Pan Marek? - chyba coś podpadł wszystkim - patrząc na konkursy na dyrektorów z
          ubiegłego roku.
          Osobiście walałabym Jego - niż p.Wójcik / ale jest chyba na przegranej
          pozycji / więcej luzu Panie Marku w kontaktach z innymi i jest Pan ok!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka