wolfgang87 25.06.04, 02:18 Oto gra dla ludzi strudzonych nocnymu powrotami do domu. Koleś jest strasznie zalany - dojdźcie z nim do jego domu. Powodzenia !!! www.wagenschenke.ch/HomeRun.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 09:31 wczoraj chrapał mi w pracy pół dnia! irytujące nieziemsko Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 12:51 Czyli jednak masz jakies glosniki ? :> Najgorzej jest kiedy koles zacyzna spiewac...Wtedy jest rozbrajajacy i ciezko go utrzymac w pionie Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:03 A udało Ci się dojść? Mi za drugim razem do 62 metra. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:07 No to gigant jesteś, masz pewną rękę...mój rekord to 45 metrów. I to bynajmniej nie za 1ym ani 2im razem,eh... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:08 No dobrze - za trzecim :) Ale faktycznie do 62 Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:17 to ja chbya pocwicze bo jakos tak glupio zeby swoj swojego nie doprowadzil do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:21 hmmm.... to ja sie wezme do roboty mzoe ten koles nei jest tak pijany... moze da sie nim podejsc choc kawalek tylko zeby on tak nie spiewal - wtedy mnie po prostu rozwala... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:35 esz mój rekord to 51 :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 28.06.04, 15:33 Już tylko metra brakuje mi do setki! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 28.06.04, 15:39 Do "setki" ? A piędziesiątke już strzeliłeś ??? :))) A do innych postów póxniej się ustosunkuję. Do synagogi to raczej się krótko ustosunkuję, bo mi wiedzy na ten temat nie przybyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 28.06.04, 15:55 Czyli 2 piędziesiątki Nie rozpij się tam Poza tym, czym ty się zajmujesz ? Tym pijaczkiem wciąż :)))))) Ale fakt,wciągająca gra... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 13.07.04, 09:10 Już nie gram, po tym jak się dowiedziałem, że kumpel przeszedł 163 metry! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 13.07.04, 09:50 widocznie ma nizła własna praktykę Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:15 Kolesia przezywacie! pochwalcie sie lepiej jak sami wracacie do domów??? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:17 Spytaj raczej moich znajomych. Ale mysle ze oni tez nie beda nic pamietac. A jesli juz cos pamietam, to powrot do domu to bajka Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:20 ja pamietam tegoroczny wyjatkowo pijany maj wysiadłam z taksówki i nie trafilam do swojej klatki Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:23 A skąd wiesz że to była taksówka :))) Eh...A ja biedak jestem i nigdy taxi nie wracam, dlatego czasem to jest hardocre i straszna próba siły woli...Tyle trzeba się naprawcowac aby dojsc do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:26 wiem ze to była taksówka dopiero w domu było gorzej do powrotu było all ok, zadnych tam urwanych filmów, bez przesady potem za to było duuuużo weselej Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:50 No zawsze jest taki fajny krytyczny moment kiedy zaczyna robic sie wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:32 Ja z reguły nie nadużywam (to nie autokreacja ), ale pamiętam, jak dzień przed Sylwestrem zabalowałm „Pod Strzechą” (byłem tam pierwszy raz). Dopiero w domu i to po paru minutach skonstatowałem, że nie mam dyskmena (z płytą Voo Voo) W pijanym zwidzie polazłem z powrotem i o dziwo barmanka wydała mi go (cóż za ulga!). Wiecej tam jednak nie poszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:46 Esz Wojtku....To jest chbya najgorsze w calym pijanstwie, ze sie traci sporo rzeczy :(( Ilez to razy wracalem nazajutrz do knajpy i prosilem a to o plecak, a to o polar...A to o klucze do domu... Ale koniec koncow tylko raz mi polar wsiąkł a i to wsiąkł bo został skradziony jeszcze na imprezie. Strasznie przykre uczucie...Tu wokół zabawa w toku, 1a w nocy, a ja biegam i szukam polara...Ale to utopia. Ciemno w knajpie, nie ma jak znaleźć. Esz, złodziejstwo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:51 ale o co chodzi? jakie straty? ja z tej impry przywiozłam butle alkoholu (co go piłam zanim do taksówki wsiadłam) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:54 Nie no...czasem są też i trofea :) Zwłaszcza jak ktos mi daje alkohol do przechowania w plecaku...Rzadko sie zdarza aby ktos o tym potem pamietal, i budze sie rano a tu lodowkę jest znowu czym zapełnic Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:55 No, już dawno zwątpiłem w to, że mamy tu do czynienia z dobrze ułożoną panienką. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:56 Dobrze ułożoną ? :)) hyhyhy Nie ma co wątpić w Martę... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:56 układa sie psy!!! tudzież inne zwierzęta a alkoholu nie kradłam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:58 To taki archaizm, ale w słownikach się spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 13:58 Ależ Wojtkowi na pewno nie chodziło o kradzież alkoholu ! alkoholu się nie kradnie. Zawsze sie ktos znajdzie ktory juz nie moze i odda swoja dzialke.... Tudzież o inne coś chodziło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:00 Wojtku czy tym archaizmem pijesz do mojego wieku??? niczyjej działki alkoholu nie zabierałam, a że to była litrowa butelka to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:01 Litrowa, hoho! Zazwyczaj to jest odwrotnie...To kobiety oddaja alkohol facetow, bo juz nie mogą...No proszę Marta....Niezły z ciebie musi być kompan :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:03 nie, po prostu panowie na imprezie byli źle ułożeni i musiałam sama zadbać coby mieć pełny kieliszek wiec zadbałam Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:04 :))) kieliszek ? litrowa butelka to i kielich mszalny wypałni po brzegi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:02 No wiesz co! Po prostu stwierdzam fakt, że słowo ułożony(a) to także archaim, oznaczający dobre wychowanie. Zresztą wiesz to doskonale i droczysz się ze mną! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:05 A świstak zawija - czy coś tam w tym rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:06 ;-) A może tak: A świstak siedzi i odwija te sreberka (z butelek z winami) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:25 fascynujące poganiać pijanego kolesia, który się wywala autopsja? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 25.06.04, 14:30 Mhm...autopsja...Ale koleś naprawdę jest ulany w sztok... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 13.07.04, 10:23 z autopsji... wiecie jak fajnie po pijaku gra się w billard?! zwłaszcza jak sie nie bardzo umie (to o mnie) i panienki włażą na stół! serio dobra zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 13.07.04, 11:29 Brzmi zachęcająco... Panienki włażącę na stół to całkiem miła rzecz :) Może polubię jednak bilarda.. Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 13.07.04, 18:29 przeszedłem 32 metry :> wolfgang87 napisał: > Oto gra dla ludzi strudzonych nocnymu powrotami do domu. Koleś jest strasznie > zalany - dojdźcie z nim do jego domu. Powodzenia !!! > > <a href="http://www.wagenschenke.ch/HomeRun.swf"target="_blank">www.wagenschenke.ch/HomeRun.swf</a> Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 13.07.04, 21:02 popatrz w gore watku co w.kosynier przeszedl...widac zaprawiony w bojach jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 13.07.04, 21:37 wolfgang87 napisał: > popatrz w gore watku co w.kosynier przeszedl...widac zaprawiony w bojach jest : > ) > no właśnie nie chciało mi się wszystkiego czytać :> Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] Wątek pijacki.... 13.07.04, 22:11 ja to już zapamiętałem sobie że wojtek setkę strzelił tzn przeszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś