jerjar 27.05.09, 11:48 "doszło do naruszenia prawa przez sympatyków obu drużyn" naprawdę to miłe słowa ze strony redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quicken Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy... 27.05.09, 12:06 Mam nadzieję, że jak ktoś rozpozna, któregoś z bandytów, nie zawaha się powiadomić o tym kogo trzeba. Dla dobra normalnych kibiców przychodzących na mecze i upragnionej normalności na polskich stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
4v jak się nie ma porządnej kobiety... 27.05.09, 14:45 ... pojawia się frustracja seksualna i chęć udowodnienia, że jednak jakimś tam facetem się jest. agresja + chęć wykazania się, pędzi te zakompleksione osobniki w stada, gdzie im razem łatwiej, razem czują się silni i spełnieni. warto by było złamać mit, że pseudokibol to twardziel, spopularyzować, że nieudacznik, frustrat i leser. po co nazywać ich bandytami? to im imponuje i nakręca coraz to młodsze roczniki na te kibolską napinkę. to są cioty. wyrzutki. słabe jednostki. szakale. bo lwy mają lepsze zajęcia..... Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: jak się nie ma porządnej kobiety... 27.05.09, 18:29 hyhy dokładnie :) kiedyś oglądałem dokument o kibolach i w którymś momencie padło zdanie "Widział Pan tam jednego przystojnego chłopaka?", kiedy indziej na BBC wytłumaczyli, dlaczego młode samce (bo to zwykle one) posuwaja się do morderstwa innych młodych samców, jeśli społeczeństwo nie akceptuje takiego sposobu zdobywania samic i izoluje delikwenta na resztę życia, czyli gość zalicza reprodukcyjną porażkę. Otóż dlatego, że nie mają absolutnie nic do stracenia, bo tak czy siak na reprodukcję szans nie mają żadnych. tak poza tym wyglądają przekjut w tych smerfownych pelerynkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dejourent Dobra akcja policji 28.05.09, 09:00 internet to duza platforma, zwieksza sie wiec mozliwosc rozpoznania tych sprawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Dobra akcja policji 28.05.09, 10:33 terazmi przyszlo do głowy: dlaczgo przed wejściem na mecz nie są skanowane wszystkie dowody osobiste? Coś takiego robi sie w nowym Jorku przy wejściu do każdego wiekszego lokalu! Jak ktos rozrabia to od razu wiadomo kto i kamery maja wtedy sens. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy... 27.05.09, 12:16 Po każdej rozróbie powinno wieszać się te ryje na bilboardach. Odpowiedz Link Zgłoś
salceson_brunszwicki Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy.. 27.05.09, 12:19 groźnie wyglądają w tych niebieskich prezerwatywach... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agre 27.05.09, 17:36 salceson_brunszwicki napisał: > groźnie wyglądają w tych niebieskich prezerwatywach... ******************************* W prezerwatywie to się wygląda chu..wo. Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Pekl mit o napakowanych kibolach bez szyi... 27.05.09, 12:19 Bo te twarzyczki tutaj to takie zakompleksione chucherka, czesc z nich pewnie jeszcze na niedzielne obiadki do babci chodzi ... Nie ma to jak odreagowac te rodzinne spotkania na stadionie ! Odpowiedz Link Zgłoś
akson1 Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy... 27.05.09, 12:23 Nie tylko na billboardach, ale i na suchej galezi. Przeciez to bandyci zwykli, a nie zadni kibice. Tak dlugo jak takie bydlo bedzie na stadionach, tak dlugo nie bedzie tam spokoju. Ale kto ma z tym walczyc? Zlodzieje i skorumpowani panowie z PZPN? Pzdr A, Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agre 27.05.09, 18:22 akson1 napisał: > Nie tylko na billboardach, ale i na suchej galezi. > Przeciez to bandyci zwykli, a nie zadni kibice. > Tak dlugo jak takie bydlo bedzie na stadionach, tak dlugo nie bedzie tam spokoj > u. > Ale kto ma z tym walczyc? a myslisz osle ze czyja to wina?? tych kochanych rodzicow co to nie maja czasu na wychowanie kochanych dzieciakow, bo musza rozwijac biznesy, kariery itp. i bedzie jeszcze wiecej bydla jak sie wreszcie nie opamietacie i dzieci beda juz od 3 roku czy nawet wczesniej wychowywane przez opiekunki i przedszkola, pozniej przez ulice. > Zlodzieje i skorumpowani panowie z PZPN? > > Pzdr > A, Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Dzieci biznesmenów 29.05.09, 10:06 > a myslisz osle ze czyja to wina?? tych kochanych rodzicow co to nie maja czasu > na wychowanie kochanych dzieciakow, bo musza rozwijac biznesy, kariery itp. i Ja też myślę, że to dzisci biznesmenów tam rozrabiają...pewnie Kulczyka, czy Solorza...jeśli oni mają dzieci, bo jak nie mają to pewnie dzieci ich sąsiadów - mieszkają dostatecznie blisko i wiadomo, że to oni. Ale najgorsze to są dzieci lekarzy i prawników...te to dopiero rozrabiają. A nauczycielskie? Szkoda gadać. Dobrze, że ktoś w końcu poruszył ten temat, bo inaczej to byśmy nie zidentyfikowali tych stadionowych frustratów, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Oj! Tatuś zobaczy zdjęcie syneczka 27.05.09, 12:25 Tatuś zobaczy zdjęcie syneczka, położy na kolano, i dupcię pasem przetrzepie. Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Tatuś menel gazet nie czyta . A już tym bardziej 27.05.09, 12:38 do kompa nie zagląda . A wogóle to sie syna boi. Bo syna wychowuje podwórko i szkoła a nie tatuś . Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Oj! Tatuś zobaczy zdjęcie syneczka 27.05.09, 13:15 A może odwrotnie? Może synek zobaczy zdjęcie tatusia? Może szef zobaczy zdjęcie pracownika (lub podkomendnego), profesor studenta, biskup kleryka (teoretycznie możliwe, a co?). Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Imbecyle ze zdjęć 27.05.09, 12:25 Mam nadzieję, że któryś z was to czyta, choć wątpię, że posiadacie takie umiejętności. Jesteście bandą żałosnych dupków, zakałą stadionów, wrzodem na dupie wszystkich normalnych kibiców, którzy idą na mecz kibiciować, a nie wyrywać krzesełka. Nie żal mi was, tylko wszystkich ludzi, którzy muszą w mniejszym lub większym stopniu przez was cierpieć. Żal mi waszych rodziców, że wyhodowali takie coś, co tylko do nawalania się nadaje. Jesteście śmieszni. Że też takie badziewia musi nosić polska ziemia. Zajęlibyście się czymś pożytecznym. Karą dla was powinny być jakieś prace społeczne, prace na rzecz miasta, albo innych ludzi. Tylko do czego wy się nadajecie? No właśnie. Niewiele takich rzeczy by się znalazło. Jak chcecie się nawalać po tych głupich mordach, to proszę bardzo, ale w takich miejscach, w których nikt inny nie ucierpi, nie na stadionie, tak żeby nie będzie musiał się zatrzymać pociąg, żeby nikt nie musiał reagować i zajmować się wami za pieniądze podatników. Żeby nie musiała przyjeżdżać policja. Wtedy możecie się pizgać po ryjach, możecie się nawet pozabijać, ja mam was gdzieś. Byle byście tylko nie zawracali dupy innym swoim istnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia princessofbabylon 27.05.09, 14:43 podpisuję sie obiema rękami i nogami :D baran ze zdjęcia nr 5 ma yntelygencję wprost wypisaną na twarzy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Przyszłość naszego narodu ;) 27.05.09, 15:03 I pomyśleć, że większość tego dziadostwa dopiero wchodzi w dorosłe życie. Jest szansa, że zmądrzeją, ale raczej niestety większe prawdopodobieństow tego, że zostaną imbecylami do końca życia i będą pasożytować albo siedzieć za moje i Twoje pieniądze. Kolega ze zdjęcia 5 - rzeczywiście twarz myślą nieskażona. Podobnie jak reszta bandy nieudaczników. Polska się śmieje. Może jednak być tak, jak napisał ktoś już, że baranom się "sława" spodoba. No bo to się można wszystkiego spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Imbecyle ze zdjęć 27.05.09, 20:10 Podzielam Twoją opinię w całej rozciągłości. Wyrazy szacunku za wyrażenie zdroworozsądkowego (słowo nie do przeskoczenia dla kiboli...) myślenia. Chylę czoła. I szczerze pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Imbecyle ze zdjęć 28.05.09, 09:19 Tak jak napisałam, mi wystarczy tylko to, żeby oni nie tworzyli zagrożenia dla innych. Oni sami mnie nie interesują. Zamknąć ich w jakimś ustronnym miejscu i niech się nawalają po pyskach. Do skutku. Ale tak, żeby nikt nie musiał przez to cierpieć. Ja również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Imbecyle ze zdjęć 27.05.09, 20:29 "Tylko do czego wy się nadajecie? No właśnie. Niewiele takich rzeczy by się znalazło" pseudo kibice to świetny materiał na żołnierza agresja we krwi (chętni do wojny) jak zginie to żadna strata są to ludzie absolutnie zbędni społeczeństwu Odpowiedz Link Zgłoś
peha2 Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy.. 27.05.09, 12:28 polska to kraj, ktorego nie tylko stadiony, ale i niestety i ulice sa zdominowane przez to bydlo. Odpowiedz Link Zgłoś
mendza Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy... 27.05.09, 12:30 To nie są kibole tylko zwykłecw...e. Takie obszczyj murki, pod celą laskę mi robili. Jednym słowem , mendy,cw...e, gó...zjady. Odpowiedz Link Zgłoś
altocellist A minister Wiechecki gdzie? 27.05.09, 12:32 On sobie lubił w szaliku pobiegać:) Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Donosic śmialo 27.05.09, 12:46 KU... A NIE KIBICE, CHCA SIE LAĆ PO GŁUPICH RYJACH TO NIECH SIE LEJĄ POZA STADIONEM NA SZCZERYM POLU ALE TO ODWAZNE JEST TYLKO W GRUPIE, KAŻDY Z NICH Z OSOBNA JAK USLYSZY ZARZUTY NA KOMENDZIE I ILE ZA TO MOZE DOSTAĆ TO SIE POSRA ZE STRACHU I BYĆ MOZE SIE POPŁACZE. DO TAKICH TO POLICJA NIE POWINNA MIEĆ LITOŚCI, A ONI MAJA SWOJE SPOSOBY NA KOMENDZIE NA TAKICH ROZWYDRZONYCH MAMINSYNKÓW CO TO ZA SZALIKIEM I KOLEGĄ SIE CHOWA Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Donosic śmialo 27.05.09, 12:56 znam-sie napisał: > KU... A NIE KIBICE, CHCA SIE LAĆ PO GŁUPICH RYJACH TO NIECH SIE LEJĄ POZA STADI > ONEM NA SZCZERYM POLU (...) Jako nie_kibic jednak wolę, kiedy kibice rozrabiają na swoich stadionach. Moja propozycja idzie w odwrotnym kierunku: nie wypuszczać ich poza stadion, aż się nie wyszumią. Wypuszczeni przenoszą kulturę kibica na ulice miast, a to już jest groźne. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Tylko niech sie prywatnie ubezpieczą 27.05.09, 13:00 Zeby ludzie nie musieli finansować leczenia bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy.. 27.05.09, 12:47 A takie słodkie z nich krasnale... W tych kapturkach... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agre 27.05.09, 12:55 Złapaliśmy u mnie na sklepie jednego takiego z flaszką w gaciach. Jak go ochrona na zaplecze zaprowadziła to mało się nie popłakał. Co prawda kumple przyszli go odbijać, ale interwencja już była na sklepie. A gdy policja przyjechała to maminsynek już ryczał baranimi łzami. Żałosne bydło Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agre 27.05.09, 17:42 living_dead napisał: A gdy policja przyjechała to > maminsynek już ryczał baranimi łzami. Żałosne bydło ************************** Przecież tak jest zawsze z kibolami, skinami, nazistami i wszelką swołoczą mocną w kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Zaczynam rozumieć kiboli 27.05.09, 12:52 Gdybym tak wyglądał jak te debile ze zdjęć to też byłbym nieźle w...rwiony na cały świat ;). Jeden plus, potrafią się odpowiednio ubrać, bo wiadomo na co kondony pasują Odpowiedz Link Zgłoś
onetwothree123 Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy.. 27.05.09, 12:57 Ciekawe ilu nieprzychylnych Niebieskim się znajdzie. Kilka zdjęć na nic się zda, ale jest parę na podstawie których można spokojnie kogoś zidentyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
levy Powinny być na portalach gejowskich. 27.05.09, 13:08 Bo oni wszyscy to geje - a te ich "ustawki" to tylko przykrywka dla orgii urządzanych w lasach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jankomuzykant77 Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy.. 27.05.09, 13:09 No i gdzie są te niby opublikowane zdjęcia? przy artykule nie ma nic prócz filmu z ustawki tych małp.. Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Re: Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agre 27.05.09, 13:18 Tak...tytuł został, wizererunków nie ma. Coraz częściej brak odpowiedzialności za słowo pisane... :( Odpowiedz Link Zgłoś
shroeder1970 Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy... 27.05.09, 13:24 Dżizas... ale... "twarze" Odpowiedz Link Zgłoś
admetos A ja sie zastanawiam 27.05.09, 13:32 czy ich takie "galerie najbardziej agresywnych" nie zmootywuja jeszcze bardzie zeby jeszcze bardziej dawac czadu. Jestem na galerii znaczy jestem zly, jestem grozny, jestem kims. Przeciez o to dzis w swiecie chodzi zeby byc "kims" niezaleznie dobrze czy zle, miec sowje 5 minut jesli nawet nie na glownym kanale TV to chodciaz na dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
trisania Re: A ja sie zastanawiam 27.05.09, 13:38 admetos, ale tylko na krótką metę. jeden albo dwa wybryki więcej i zgarnie ich policja. publikacja wizerunku własnie temu ma służyć, aby przyspieszyć poszukiwania. jeżeli są na tyle zidiociali, aby zrobić kolejny wybryk, to szybko będzie po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
globul Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy... 27.05.09, 14:10 he mnie tylko to dziwi czemu na wszyskich tych zdjęciach pokazują takich leszczy, bo każdy z nich osobno na widok policji sra w gacie pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Policja publikuje zdjęcia 24 najbardziej agresy.. 27.05.09, 14:16 Nie wiem czy ten kraj mnie bardziej przeraża czy fascynuje. Policja publikuje zdjęcia 24 bezmózgich kiboli (i dobrze), a wizerunki pedofilów, morderców i innych niepotrzebnych społeczeństwu pasożytów są chronione prawem, zamazywane i nie wolno ich publikować w mediach. Gdzie tu logika??? Odpowiedz Link Zgłoś
pool711 A jakie wyraźne!! I jak pięknie skadrowane, 27.05.09, 14:29 nadają się bez przeróbek do kartoteki i legitymacji wyjściowej na przepustki :) Wreszcie ktoś zaczął działać!! Odpowiedz Link Zgłoś
flugufrelsarinn ale czemu Oni mają na sobie te worki na śmieci? 27.05.09, 14:35 to jakaś nowa moda?czemu nie noszą już kominiarek w których wyglądali jak wielkie kondomy? Odpowiedz Link Zgłoś