Forum Kultura Muzyka Muzyka
ZMIEŃ
      1985

1985

(3 wyniki)
    • hejaaa!!!mam wielka prosbe do wszystkich forumowiczow <zwlaszcza dla tych troszeczke starszych>- otoz mam za zadanie zebrac najwieksze hity z lat 1985- 89 czy moglibyscie wpisac, ktore utwory wg Was zasluguja na takie miano? Z gory wielkie dzieki!
    • I just read on NME about how when Michael Stipe saw The Smiths in 1985 and was so hugely influenced by Morrisseys stage persona that he 'copied' him adding his own flavour www.nme.com/news/105400.htm Am left wondering how things might have been if Michael hadn't been at that gig. Two fascinating artists, but could Michael survive away from R.E.M, like Morrissey, who has had varying degrees of success away from The Smiths. I would like to see these two interviewing each other, the ...
    • Rok 1985. W Trójce lecą "Metalowe tortury" Rogowieckiego (to była taka audycja dla fanów metalu gdzie grano całe płyty metalowe - dzisiaj rzecz niemożliwa). Rogowiecki został w którymś momencie zagłuszony przez przejeżdżający nieopodal pociąg. Zdążyłem (tak mi się przynajmniej wydawało) usłyszeć, że za chwilę nowa płyta zespołu Slade. Trochę się zdziwiłem, że Slade gra metal. Moje zdziwienie sięgnęło zenitu gdy usłyszałem parę numerów w iście szatańskim tempie, z karkołomnymi soló...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się