2001

(14 wyniki)
  • Ta babcia z obrazem to niby ta tytułowa prostytutka na tym "zdjęciu dnia"?
  • Jeśli ktoś z was lubi samoloty i sprzęt lotniczy oraz pokazy umiejętności pilotów z różnych państw to zapraszam na największą tego typu imprezę w kraju AIRSHOW 2001 w Radomiu w dniach 8-9 września. Wiecej info znajdziecie na stronach: http://www.air.radom.pl/index1.htm
  • od kilku tygodni mozna dokladnie zaobserwowac regres na tym forum. Tematy polityczne byly dyplomatycznie przemilczane. Slazactwo sie szykowalo na wybory, na swoje zwyciestwo i na zwyciestwo weterynarza-inseminatora, swojego przywódcy duchowego. Po wyborach przyszedlo szok. Slazactwo które tak duzo ma do powiedzenia na wszystkie tematy, szczególnie na tematy powstan slaskich 80 lat temu, teraz zamilklo. Cisza, nic, pustka. Slazactwo lize swoje rany. Porazke jest ciezko zniesc slaz...
  • Pszed s´wiyntym goorniczym pani pyto Jasia: - Jasiu, czy wiysz co to jest Barboorka? - A pani mys´li, ze jo znoom wszystke knajpy w mies´cie?
  • Irytuje mnie, że moja dziewczyna często spotyka się ze swoim kolegą. Czy myślicie, że powinienem być zazdrosny i zaniepokojony czy zostawić sprawę w spokoju?
  • Może on jedyny nie da się przekupić perspektywą budowy bez barier i nie oleje wyborców -ślązaków.
  • witam .chce poruszyc temat, iz gosc z forum lódz o nazwie "p8", twierdzi ze gornicy , ktorzy zgineli na kopalni WUJEK to zwykle pomioty. zalowal ze jest tak mlody i nie jest w ZOMO bo nawalal by palka kazdego gornika.jestem gornikiem .ktory przeszedl to pieklo, i wypowiedz tego .....nie wiem jak go nazwac , tak mnie poruszyla , ze nawtykalem mu ,od serca.tacy jak ja ,czy inni , nic nie zrobilismy dla Polski, to on jest panem.odpowiedzcie ,czy taki czlowiek zasluguje na jakikolw...
  • Proponuje Gazecie zabanowanie autora tych nieprzyzwoitych zdjec w wontku: "• walka o wolnosc i demokracje na Slasku " adres: 62.16.189.*na forum -KATOWICE- i wymazanie tego wontku. Tego nie mozna puscic plazem - i prosze go wykluczyc z tego forum !
  • I znowu polska prowokacja. Osoba korzystajaca z uslug www.freenet.com (*.pppool.de) podaje sie za mnie i wypisuje bzdury i poslugujac sie typowym dla takich jednostek jezykiem. Ciekawe za kogo ten "maulwurf" teraz sie przebierze.... Glück Auf Hartmut Ponizi pora bajspilow: Re: Seria dokumentalna o wypedzeniach z Niemiec Wschodnich Autor: Gosc portalu: Hartmut Data: 23-10-2001 21:06 adres: *.pppool.de huj wam w dupe wy ciule jebane Po huja nom slonzokom pila nozna?...
  • Tryumf Dziurolandu Dzisiaj, 20 XI 2001 r imperium Dziuroland dokonało kolejnej aneksji- podbiło Stowarzyszenie GKS Katowice, ostatni bastion wątłej ale jeszcze żywej opozycji. Wszystko odbyło się niezwykle zuchwale, bez świateł jupiterów, wieczorem w Domu Kultury KWK Wujek. Wyznaczony przez obecny zarząd GKS Marian Dziurowicz miał zorganizować i przeprowadzić Walne Zgromadzenie, które w obecności członków stowarzyszenia miało dokonać podsumowania dotychczasowej działalności, wyb...
  • Wątki typu "Śląsk-pytanie o przyszłość" czy inne bzdury o polityce, narodowości i patryjotyżmie? Kogo to tu na internecie obchodzi. Powinny być sprawy bieżące ciekawe. Wielcy mi filozofowie od siedmiu boleści.
  • Juz przed wybuchem wojny ksieza z abon w polsce nawolywali do zabijania niemcow. Podkreslali przy tym, ze zabicie niemca nie jest grzechem i zostanie odpuszczone. Nawet bron byla w kosciolach rozdawana. Jednym ze skutkow takich akcji kosciola w polsce byl Bromberger Blutsonntag. we wrzesniu 1934 polska wypowiada umowe o ochronie mniejszosci (po zawarciu paktu o nieagresji). Po niemiecko-polskim oswiadczeniu dotyczacym ochrony mniejszosci z 5.11.1937 akcje terroru trwaja w niezmniejs...
  • Przyznaje sie , ze jest to w zasadzie odpowiedz na temat o polskim kosciele i terrorze. Wiec zacznijmy sie licytowac !
  • mój post umiescilem na stronie oficjalnej ziomkostwa Niemców slaskich www.oberschlesien.de Napisalem tam, czy dzisiejszy dzien 1. wrzesnia inspirowal ich do przemyslen. Jaka odpowiedz dostalem? 80 lat temu Polska napadla na Niemcy. Czyli napasc Niemiec na Polske w 1939 roku byl tylko malutkim "odwetem". Porównal on tez wyraznie Polske do III Rzeszy. Nie chce mi sie tego komentowac . ---- Zalacznik -mój post i odpowiedz --- Vor 62 Jahren überfiel Deutschland Polen : ocsem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna