2001

(6 wyników)
  • Jak wygląda kwestia przyjęć dzieci urodzonych później niż we wrześniu danego roku - czy są przyjmowane do przedszkola zgodnie ze swoim rocznikiem we wrześniu (czyli nie mając pełnych 3 lat), czy jest dopisywane do grupy w momencie, kiedy kończy 3 lata, czy też musi czekać do przyszłego roku przedszkolnego, ale wtedy będzie już miało grubo ponad 3 lata?
  • Zapisałam synka do przedszkola. W jego grupie, do której należeć będzie od września jest 29 dzieci, na które przypada tylko jedna opiekunka. Bardzo się tym martwię, bo to grupa dzieci z 2001 i 2002, czyli 2- i 3-latki. Nie wyobrażam sobie, jak jedna osoba jest w stanie zapanować nad tak licza grupą? Jak jest w Waszych przedszkolach? Mam się martwić czy nie?
  • Witajcie, u mojego synka w przedszkolu dopiero dzisiaj wywieszono informację , że dzieci jadą jutro na wycieczkę. Czy oni sami wezwali policję aby sprawdził autokar? Czy dyrektor przedszkola ma taki obowiązek w ogóle? Bo jeśli nie to ja wezwę ich na jutro ale nie chcę robić zamieszania jeśli oni wezwali. Proszę odpowiedzcie jeśli wiecie..
  • Pozwoliłam sobie skopiować z wątku "przyczepionego", może ktoś z rodziców ma za sobą podobne doświadczenia. Witam, chciałabym zasięgnąć opini w temacie, który poniżej przedstawię. Moja córka kończy w tym roku pięciolatki (rocznik 2001), jej grupa jest raczej stała pod wzgledem składu, przynajmniej 18 dzieci jest już w tej grupie od 3 lat. Od września zaczynają zerówkę. Ale pojawił się problem - w czerwcu została przeprowadzona kontrola przedszkola z Kuratorium i okazało się, ...
  • wiadomosci.onet.pl/1204635,11,item.html
  • Z moich wstepnych informacji wiem, ze w W-wie jest kilka przedszkoli prowadzonych przez siostry zakonne. Czy ktoras z Was cos wie na ten temat, moze jakies opinie? Bede wdzieczna za informacje, Pozdrawiam Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się