2001

(13 wyniki)
  • nie bardzo wiem kim są ONI ,ale widać wasza opcja liczy się poważnie z ich obecnością skoro dorobiliście się w socjaldemokracji :specjalisty do wykrywania urządzeń podsłuchowych. wydaje się trafne spostrzeżenie ,że jeśli sam sobie towarzysz poseł nie podłożył podsłuchu,to pewnie ONI chcieli wiedzieć co się dzieje na niesamowitych spotakaniach z szarym wyborcą. Chyba że ta nowa świecka tradycja socjldemokratycznych spotkań nie dotarła na południe Polski. Niemniej wezwijcie specjali...
  • Znalazlem w Toruniu: Gość portalu: polonus napisał(a): > ilosci mieszkancow przypadajacych na jednago posta, > ilosc mieszkancow wzialem z rocznika statystycznego z 1999 roku a ilosc > postow 22 Lutego 2001 o godz 22.00, obliczenia sa przyblizone do pierwszego > miejsca po przecinku: > Wroclaw 8.3 > Gorzów Wlkp. 9.39 > Bydgoszcz 11.9 > Torun 14.4 > Plock 16.3 > Opole ...
  • www.pb.pl/content.aspx?sid=2284&id=301241
  • Pluli na Żydów- byłem Żydem! Zabijali dzieci palestyńskich i irackich - byłem Arabem! Gnoili Gilowską - Byłem wtedy z Panią Profesor; 11 września 2001 byłem Nowojorczykiem! Dzisiaj krzyczą "Jacek - SBek" - jestem SBekiem! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=354&w=44389267&a=51197530
  • Szczecin na 11 miejscu pośród miast europejskich - 20,3 proc. bezrobocia. Jest szansa na polepszenie pozycji!
  • Według niektórych firm transportowych ze Szczecina się już nic nie eksportuje.
  • Ustawa z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej. (Dz.U. z 2001 r. Nr 112, poz.1198) Art. 23. Kto, wbrew ciążącemu na nim obowiązkowi, nie udostępnia informacji publicznej, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. ___________________________________________________________________________ Postanowienie o odmowie wszczęcia dochodzenia.(fragmenty) Katarzyna M. asesor Prokuratury Rejonowej Szczecin-Środmieście w Szczecin...
  • Jaki jest okres przedawnienia długu wobec firmy świadczącej usługi telekominikacyjne? Wie ktoś?
  • Za Kurierem: Szczecin chce zwrotu lokalu W czyim domu mieszka radny? GMINA wystąpiła o wydanie mieszkania komunalnego, nielegalnie zajętego przez Wiktora Kęsika, ojca Piotra Kęsika, szczecińskiego radnego z SLD dowiedział się nieoficjalnie "Kurier". Jest to jeden z wątków afery lokalowej z 2001 roku. Chodzi o kawalerkę przy al. Wyzwolenia 25. Wiktor Kęsik, który wcześniej mieszkał wraz z synem w lokalu komunalnym przy ul. Druckiego-Lubeckiego 23, w 2001 roku wprowadził...
  • 26.11.2001 r. o godz. 10.00 w sali obrad Rady Miasta.
  • 09/11(14)

:-(
  • PKP jak bym powiedział. A na dodatek nie zrobili upustu 50% abonamentu dla Neo+ i IDSL, choć jest to oficjalnie podane przez Yana Gontarda na stronach TPSA. Jak poszedłem z reklamacja to chcieli mi dac te upust na luty, może marzec. Wstyd, ten ich system bilingowy to powinni w kaloszki włozyć!!!
  • Podczas studiow, jakos tak dzielnie zmagalem sie z wiedza ze dali mi stypendium. Stypendium mieli mi przelewac na konto wiec od reki (pracownicy przyszli na uczelnie!) otworzono mi konto w PBKS (dawne dobre czasy). Potem to konto zamienilo sie w Eurokonto (bylo calkiem przyzwoicie - ale to ciagle dawne dobre czasy). Potem jakos tak rzadko korzystalem z konta, a Pekao zaczelo sie wyglupiac. Najpierw oplata za prowadzenie, potem przymusowe ubezpieczenie karty Maestro. W koncu stwierd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się