2001

(8 wyników)
  • Szanowni Fachowcy: 1. w ktorym roku ostatecznie skonczono produkcje 145? Wydaje mi sie, ze w 2000 ale znam czlowieka, ktory się zapiera i wierzga, ze ma egzemplarz datowany na 2001. 2. Czy ktoś moze powiedziec coś na temat 145 własnie z tych ostatnich roczników (2000 lub 2001) które miały silniki benzynowe 2.0? Moc to chyba 155 KM? czy cos wiecej o tych autach ktoś wie? Byłbym dźwięczny. Dziekuję.
  • Witam wszystkich mam maly problem a mianowicie auto mi sciaga na prawa strone zeby jechac prosto musze lekko skrecac kierownice w lewa strone.Myslałem ze to moze wina kola i przelożyłem z lewej na prawa ale nic nie pomogło. Nie wiecie czasem co to moze byc.I druga sprawa jakis dziwny dzwiek wydobywa sie z okolicy skrzyni tak jak by jakies chrobotanie lub brzeczenie nie zawsze za brzeczy przestanie po chwili znow zabrzezy i tak w kolko.macie jakies pomysly.
  • Sprzedam Alfę 156, Cena nie podlega negocjacji!!! Kupiłem Aluminiowe felgi więc nie ma mowy o negocjacji ceny. Mogę sprzedać bez Alusów za 17.100zł. OPIS SAMOCHODU: Samochód z Polskiego salonu, Oryginalny przebieg i lakier, Przegląd do 07.11.2008 roku, komplet kluczy, Książka serwisowa, Garażowany, Bezwypadkowy, Karta pojazdu, Ważne ubezpieczenie WYPOSAŻENIE: ABS 4 poduszki powietrzne, Regulowana kolumna kierownicza, Drewniana kierownica i gałka zmiany biegów, Regul...
  • Witam wszystkich. Sprzedaje swoja AR 166. Sprowadzona w 2006.X. Max wyposazenie + nowe opony letnie 17"(kupione w X. 2006 -rachunek do wgladu) Kontrola trakcji, skóra (jasna MOMO), navi + płyty, 4 x SRS, elektryczne i podgrzewane fotele i wiele innych. Paweł 606 876 242
  • witam.zasrstanawiam sie nad kupnem samochodu ALFA ROMEO 2,4 JTD...... nigdy nie interesowalem sie ta marka wiec nie mam o niej zielonego pojecia.pytanie do was,czy te modele sa awaryjne i czy naprawde czesci do tego samochodu naprawde sa drogie....??ogolnie chodzi mi oto jak sie jezdzi tym samochodzikiem i czy warto sie w cos takiego pakowac.... dzieki z gory za opinie:) pozdrawiam;-)
  • WITAM, PRZYMIARKOWUJĘ SIĘ DO SPRZEDAŻY ALFY ROMEO 156 1.8 TS 144 KM, ROCZNIK 2000 ( Z LISTOPADA )PRZEBIEG 100000 km, AUTKO POCHODZI Z POLSKIEGO SALONU, JEST SERWISOWANE W ASO ALFY, MAM KSIĄŻKĘ SERWISOWĄ , KOLOR GRANATOWY METALIK, AUTKO BEZWYPADKOWE, GARAŹOWANE, MAM JE OD MARCA A SPRZEDAJE BO MAM NA OKU INNĄ WŁOSZCZYZNĘ , WYPOSAŻENIE BARDZO DOBRE : ABS, 4 x PODUSZKA POWIETRZNA, KLIMATYZACJA, EL. STER. SZYBY Z PRZODU I TYŁU, EL. REG. LUSTERKA, REGULOWANA KOLUMNA KIEROWNICY I FOTEL ...
  • I do tego cala instalacja gazowa. Poszly blachy z przodu i chlodnica i jedne tylne drzwi.
  • Może ma ktoś z Was na zbyciu taką pokrywę. Chetnie kupię. bogboss1@yahoo.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się