2001

(8 wyników)
  • Ciekawe jak beda ludzie glosowac w naszym wojewodztwie ? Ja popieram PO i mam nadzieje ze odniesie duzy sukces
  • Spałem do 9 :) ech! - lubię to :) Posprzątałem chałupke :) Teraz biegne na zakupy :) pozdrawiam weekendowo :) kex
  • czerwona, 3-drzwiowa, 2001 r., przebieg 21000 km nr silnika 1SZU017756 nr nadwozia VNKJV13300A16752 Za pomoc w odzyskaniu - nagroda! tel. (089) 541 20 15
  • Tak tak.....wypuscie ich, niech dalej sobie sprzedaja swoj produkt. Latwiej scigac uczciwego podatnika niz narazic sie gangsterom. Bravo!!! Rzetelny proces .....a moze raz rzetelna kara! Dziady!!
  • Mam obecnie 16 lat ,17 skoncze w maju 2001,własnie przeszła ustawa o podniesieniu minimalnego wieku do prawka. Ludzie powiedzccie mi co mam zrobić zebym zdązył .Wiem ze moge zacząc 3 m-ce pred urodzinami ale to i tak za mało. Moaże wiecie gdzie mógłbym zacząć wcześniej.
  • Dlatego, że szanowny Zarząd Wodociągów Kieleckich (sp. z o.o.) utopił 2 mln nowych złotych w zakup wapierów wartościowych wyemitowanych przez balansujące na skraju upadłości Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych. Dlatego, że szanowny Zarząd Wodociągów Kieleckich (sp. z o.o.) urzęduje w budunku urządzonym z przepychem godnym Bizancjum. Dlatego, że delegatami do Związku Wodociągów i Kanalizacji (to taki kolegialny właściciel spółki) są byli i są w większoś...
  • www.miasto.kielce.pl Oby było nas jak najwiecej.
  • Do postu nr 5000 zostało już niewiele (miejmy nadzieję). Rozpoczynamy typowanie. Trzeba podać datę i godzinę postu nr 5000. Za najtrafniejszy typ jak zwykle fajna nagroda. Zapraszamy PS. Typować można do postu nr 4800.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się