anglii

(9 wyników)
  • Witam Serdecznie. Jestem bezpośrednim importerem używanej odzieży z Anglii,towar nie jest sortowany w Anglii i nie jest sortowany w Poznaniu,nie posiadam sklepów i nie sprzedaje sortowanego towaru.Jest możliwość zajrzenia do worków,nie ma w nich książek,gazet itp, atrakcyjna cena 4,50 netto.Nie maja Państwo nic do stracenia,towar można OBEJRZEĆ!!! . Tel 698-080-191
  • Hurtownia Odzieży Używanej z Anglii A&P zaprasza na super sort Przejściówka : kobieta 22zl/kg ; dziecko 25zl/kg Lato: kobieta 38zl/kg; dziecko 42zl/kg Nowy super sort męski z zawartością odzieży sportowej - 30zl/kg Zapraszamy ul. Nyska 59-61 Wrocław Tel: 796-856-498/ 781-006-889
  • Mam sieć sklepów. Poszukuję do współpracy uczciwego dostawcę, który dysponuje angielskim towarem. Proszę o oferty. Dziękuję.
  • Czy ktoś z Was moze mi polecić dobrego dostawcę tego rodzaju towaru? Miejsce z którego dotychczas brałem ma braki towarowe. Nie mogę dłużej czekać bo trzeba na sklepie coś wywiesić - sorty mnie nie interesują. Czekam na namiary sprawdzonych hurtowni
  • Witam! Nawiążę stałą współpracę z dostawcą ubranek dziecięcych typu cream i 1sort (extra sort). Oprócz angielskich marek jestem zainteresowana ciuszkami z Francji!!! Proszę o wszelkie oferty na maila olo_m@autograf.pl, najlepiej z kontaktem tel. Oddzwonię. Jestem z okolic Warszawy. pozdrawiam, olo_m
  • Mam do sprzedania odzież używaną z jakości cream. Pakowany w Londynie i sortowany również w Londynie. Towar będzie dostępny w Polsce za dwa tygodnie. Dokładniejszą ofertę przesyłam na maila. Pozdrawiam Best Madingo
  • 0726922995 ZAPRASZAMY
  • Witam! Szukam dobrego niesortu - najlepiej nieprzebrany w Polsce - towar "czysty". Czekam na oferty. Thanks!
  • Cream Mix 33 zł Cream Lato 39 zł Kds Wiosna 33 zł Spodnie Cream Materiałowe/Sztruksowe 29 zł itd. NIE WIERZYSZ ??? - SAM SIĘ PRZEKONAJ! Więcej informacji pod numerem 58 532 04 71. U nas również wysyłki kurierskie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się