anglii

(2 wyniki)
  • Moze opisze sprawe. Troche duzo. Prosze o cierpliwosc. 7 lat temu mialam mala dzialalnosc gospodarcza. Poniewaz otwarto kolo mnie market :nie dla idiotow:- splajtowalam blyskawicznie. Zostal kredyt w banku,dlug na dwóch hurtowniach,ZUS i US. Mialam wybór albo jak sasiad wziac sznur i powiesic sie na strychu albo wyjechac. Spakowalam cala rodzine i wyjechalismy. Poprostu ucieklam od zobowiazan. Nie mam zamiaru sie tlumaczyc,stchorzylam. Teraz od 7 lat pracujemy,dbamy o rodzine,dzieci studiu...
  • pokrotce przedstawie historie mojej siostry otoz pare lat temu moja siostra mieszkala z narzeczonym,ktory ja oszukiwal,zdradzal itp,rozstali sie,podpisali umowe ze odda jej pieniadze,ktore wlozyla w mieszkanie ponad 10.000,z 2 lata minely i nic,wyjechal do anglii,siostra zlozyla sprawe do sadu,wygrala,teraz z odsetkami winny jest ponad 20.tys.minelo znowu pare lat i nic z tego,ten siedzi w anglii,ma to gdzies,komornik tez,pieniedzy nie ma ,czy jest jakas szansa odzyskania tych pieniedzy?co d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się