anglii

(5 wyników)
  • Mieszkamy w Anglii,, wynajmuemy dim (tanio), lecz onecnie mój mąz podstawową pracę ( factory worker), poniżej swoich kwalifikacji. Moje kwalifikacje są tylko uznawane w Polsce, zatem po przyjeździe musiałabym szukać czegoś typu: warehouse operative, etc. Czy mamy szanse znaleźć coś podstawowego w Kanadzie?? Po za tym jak kształtuje się cen za wynajem domu? Jakie sązasiłki dla rodzin z dziećmi???
  • Witam mam 30 lat i od trzech lat jestem kierowca c+e w anglii,zarabiam tutaj niezle okolo 550 funtow tygodniowo to jest jakies 1100 dolarow ale pracuje jakies 80 godzin na tydzien,mam propozycje pracy w kanadzie jako kierowca,podobno mozna lepiej zarobic i zycie jest tansze no i co najwazniejsze domy,co o tym sadzicie? dzieki za rade
  • Witam.Gdzie znajde prędzej dobrze płatną pracę w USA czy Angli??Mam ukończone technikum hotelarskie.Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki.
  • witam mam dosc dobra historie kredytowa w usa (po 4 latach pobytu, karty, samochod). czy ktos orientuje sie, czy po powrocie do polski ta historia kredytowa zostanie przepisana, lub przynajmniej do UE? jak wyrobic sobie unijna i/lub polska historie bedac w usa, moze jakies karty kredytowe, np capitol one (ta akurat ma filie w anglii i kanadzie). czy istnieje globalna historia kredytowa? dzieki
  • chciałbym wyjechac do pracy do stanów ale wiem ze to trudne.czy moze ktos mi pomóc.wiem ze łatwiej jest wyjechac na zaproszenie.prosze o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się