barteksulechow 07.01.07, 18:40 Zrobiłem prostą stronę we Flashu . Tak jak mi podpowiedzieli na tym forum użyłem tekstów z Lipsum.com .Proszę oceńcie ją i dajscie wskazówki. www.barteksulechow.yoyo.pl/strona3/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: Moja strona 2 - flash 07.01.07, 20:41 Może z moim wzrokiem coś nie tak, ale cień pod tekstem utrudnia czytelność... unikałabym raczej takich sztuczek w większych blokach Odpowiedz Link
gdotb Re: Moja strona 2 - flash 09.01.07, 02:17 ta ramka wokol tekstu laduje sie STANOWCZO za dlugo, jest to iritujace. Zwieksz tempo filmu, albo usun trzy czwarte klatek z animacji. ponadto, kiedy jedna rzecz jeszcze trwa, druga juz moze ladnie wjezdzac na strone, a wszystko uklada sie na miejsce w ostatniej klatce. Tak czy inaczej, zeby to nie trwalo dluzej niz 5-10 sekund. G. Odpowiedz Link
fingoth Re: Moja strona 2 - flash 09.01.07, 13:47 Jest ok. Popracuj nad czytelnością tekstu. I może jakieś fajne tło dla obszaru po za animacją flash. Odpowiedz Link
barteksulechow Re: Moja strona 2 - flash 09.01.07, 15:56 Z tym tekstem to specjalnie dałem pod niego taki cień - to miał być taki efekt , ale co mówicie żeby go usunąć? Dla mnie ten tekst z cieniem wygląda lepiej. Odpowiedz Link
beata_ Re: Moja strona 2 - flash 09.01.07, 17:40 Tak jak mówilam - w większych blokach męczy i robi się nieczytelne Odpowiedz Link