Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      arytmia

arytmia

(3 wyniki)
    • arytmia(5)

Nieustajaca arytmia co robic czy to xerx,czy isc do jakiegos lekarza zeby mi odstawil abx
    • Przez ostatnie 2 tygodnie mam wysoki puls a jak wezmę leki np propranolol to wieczorem nisku puls i arytmia. Przy tym ucisk i pieczenie. Ostatnie 3 dni bardzo trudne.W piątek wysoki puls złapał mnie w kościele ,dobrze ze miałam przy sobie ksaxas to wziełam po język i troszeczkę spadł. a w sobotę po przebudzeniu 110. Dziś nie lepiej. Przed leczeniem nie miałam kłopotów z sercem.Leczę się od 15 stycznia ;Unidox.tini i acc.Na początku leczenia skakało mi ciśnienie . Teresa
    • Załamka(26)

Witam. Moja żona została ugryziona przez kleszcza 3 i pół roku temu. 2 lata temu żonę dopadła ostra arytmia (jeszcze wtedy nie wiedzieliśmy, że jest chora na bb), zaczęły wypadać jej włosy, boleć stawy, biodra. Reakcja lekarzy - standard - hipochondria, nerwica. Lekarz Kardiolog stwierdziła, że arytmia to już taka uroda mojej żony, z tym się żyje. Nic jej nie obchodziło, jakie są przyczyny tego, że młoda, wcześniej zdrowa kobieta, nagle zaczęła odczuwać poważne dolegliwości sercowe. Bo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się