Forum Na emigracji Matki Polki w UK
ZMIEŃ
      bedford

bedford

(5 wyników)
    • Witam W okolicach lipca wyjezdzam z dziecmi do meza do Bedford. I sen z powiek sedza mi sprawa szkoly dla syna ktory w wakacje bedzie mial 10,5 roku oraz corki ktora we wrzesniu skonczy 6 lat. Bardzo prosze mamy mieszkajace w bedfod i majace dzieci w podobnym wieku czy po prostu chodzace do szkoly o jakies wskazowki- ktore szkoly sa warte polecenia, ktore absolutnie omijac. Nie ukrywam ze zalezalo mi na szkole katolickeij, ale znajoma Angielka z Bedford wlasnie odradzala ...
    • od niedawna mieszkam w bedford mam 6 miesieczna corke i chcialabym sie zkontaktowac z jakas mama w bedford
    • Witam! Wyjazd mamy zaplanowany na kwiecień przyszłego roku. Mamy, więc jeszcze trochę czasu. Chciałabym ten czas wykorzystać i pomóc córce spojrzeć na tą zmianę choć trochę pozytywnie. Jeśli dzisiaj mielibyśmy wsiadać do samolotu, pewnie bez użycia siły by się nie obeszło. Strasznie mnie to przygnębia. Bardzo się o nią martwię. Może któraś z Was ma dziecko w podobnym wieku i podzieli się swoim doświadczeniem. Jak to jest u Was? Może córka, którejś z Was napisałaby parę słów otu...
    • chciałam się dowiedziec czy sa jakies matki polki z bedford w angli
    • czy jest taka i gdzie moge znalezc informacje na ten temat. bede wdzieczna za wszystkie porady :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się