brazylia

(5 wyników)
  • Brazylia?(10)

Zastanawiam się nad wyjazdem do Brazylii - druga połowa stycznia/luty na 3-4 tygodnie. Są to wstępne plany, ale może ktoś też zastanawia się nad tym kierunkiem? Nie chcę jechać z biurem podróży - bilety w tej chwili widziałam za ok 3500 zl w 2 strony.
  • poszukuje osoby na objazdówke po Brazylii,termin listopad,ciekawa oferte ma triada aczkolwiek jestem otwarta na propozycje objazdówek z innych biur podrozy
  • Jestem 28letnia singielka, ktora bardzo ciagnie zeby sie tam wreszcie wybrac. Wszysycy znajomi planuja wyjazdy raczej rodzinne ;) A mnie korci zeby poznac wreszcie ten kraj, najlepiej w towarzystwie fajnych, otwartych ludkow. W gre wchodzi styczen, luty lub marzec 2009. MOZE KRANAWAL W RIO (ZCAZYNA SIE CHYBA 21.02), WIEKSZY KOSZT (za zorganizowana wycieczke z przelotem i fajnym karnawalowym programem na 13 dni ok 10 000)ALE PRZEZYCIE MYSLE NIEZAPOMNIANE. COW WY NA TO? ps. prze...
  • hej,szukam towarzystwa na wyjazd w lutym do Brazylii. Wyjazd zorganizowany , pobytowy, chetnie jakies lokalne wycieczki na miejscu, jesli nie zrujnuja kieszeni. Widzialam kilka interesujacych ofert - 2tyg (w sumie 17dni)koszt ok 5 tys. Ktos sie wybiera do cieplych, dalekich krajów zimą?? pozdr
  • Cześć, planuję wyruszyć w pierwszej połowie lutego gdzieś do egzotycznego miejsca.Szukam towarzyszki i ... dobrych rad : dokąd i z jakim biurem warto ?Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się