Forum Sport Siatkówka
ZMIEŃ
      brazylia

brazylia

(83 wyniki)
    • "Przerwa dla Bruno Rezende" .... dla Bernardo Rezende. Bruno to rozgrywajacy. No chyba ze to on poprosil o przerwe :D
    • Chyba inny mundial siatkarski oglądaliśmy. Na tym, który ja oglądałam, Brazylia wygrała z Kubą w finale, a nie przegrała z nią w półfinale...
    • też chciałbym to wiedzieć Stefan!? :((
    • żałosne panienki, pewnie ich skarpetki uwierały - do domu!!!!
    • CO TO MA ZA ZNACZENIE???? Brazylia w jakiejś śmiesznej Lidze Światowej może przegrać z Polską sto razy i to niczego nie będzie oznaczało. To najlepsza drużyna na świecie i najambitniej grająca Polska czy Bułgaria tego nie zmieni. Będzie 3-0, maks 3-1. Sam Giba to jak pół każdej reprezentacji.
    • Osobiście nie mam nic przeciwko panu Matlakowi, ale jak oglądałem grę naszych pań, w okresie pracy trenera Matlaka z kadrą Polski, to było wyraźnie widać, że "chemii" pomiędzy Nim a reprezentantkami to nie było żadnej. Mieszkałem przez "dłuższy czas" z trzema kobietami (żona plus dwie córki) i mogę powiedzieć, że trzeba mieć do nich "właściwe podejście", nigdy "tak do końca" nie było wiadomo, czy są zadowolone, czy "zniechęcone". Trener reprezentacji kobiecej musi być bardzo dobrym psychologi...
    • Dział sportowy Gazety jest posrany ale widziałem was chłopaki i wiem że wygrana z Brazylią będzie realna.
    • Polacy maja jeszcze mala szanse- warunek- niech wysla swoja druzyne siatkarska na nauke i trening do Niemiec.To musi przeciez widziec i zrozumiec kazdy glupek,ze Niemcy sa aktualnie lepsi od Polakow w siatkowce, o pilce noznej juz nie wspomne.
    • Brawo Suomi brawo Miko Esko, brawo oli Kunnari, piękny mecz, piękna postawa i piękne kursy na was weszły,buki dawajcie częsciej takie piekne przeszacowane stawki,haha i oczywiscie brawo rowniez dla telewizji polsat, końcowka 4 seta i przerwyają transmisje, wiecie co panowie za grosz honoru i wstydu nie macie, takie cos to tylko w Polsce, nie dość ze totalne niekompetentne mruki komentuja,co ja mowie komentuje( ględzą cos pod nosem z Wójtowiczem na czele). Wczoraj skomentowali ze Milij...
    • coś tu jest nie halo żeby w jednej grupie byli mistrzowie świata wice mistrzowie i brązowi medaliści!!!!!!!!!!
    • Bakiewicz to ciotaa,... nawet zaatakowac nie umie! Tyle lat w reprezentacji, i jeszcze nie widzialam zeby szczegolnie sie popisal :/
    • Wszystko to bardzo pięknie pan opisał, panie Rafale, ale na jedno nie zwrócił pan uwagi. Proporcjonalnie do zainteresowania siatkówką w Polsce, do jej popularności, do ponoszonych nakładów, do fantastycznych kibiców, do wysokiego poziomu ligi, szkolenia młodzieży brak jest sukcesów pierwszej reprezentacji. Jedno wicemistrzostwo świata na przestrzeni tych ponad już chyba 10 lat boomu na siatkówkę, to żałośnie mało. Albo jesteśmy jacyś wyjątkowo tępi, albo mamy pecha, albo popełniamy jak...
    • na nich psia para, bic kanarow
    • Brazylia grała trzecią szóstką...hahaha
    • czemu Polska ma 1 pkt ? przecież nie przegrali 3:2 za co jest 1 pkt tylko 3:1 za co nie ma punktów
    • Sam już nie wiem. Brazylijczycy wygrali już wszystko, co się dało wygrać, mają kapitalny skład z Gibą na czele, praktycznie nie popełniają błędów...a jednak udało się im przegrać z Francuzami, którzy teraz będą walczyć o piąte miejsce. Z kolei nasi są w strasznym gazie, przejechali się po wszystkich przeciwnikach (chociaż dziś nie poszło im zbyt łatwo), zapowiadają, że jak nie teraz, to jeszcze długo nie... Z drugiej strony z takimi błędami jak dziś Brazylii raczej nie damy rady. S...
    • Tyle wyginania się, tyle honoru i wielkie bum. Jugole z nas mają polewkę. U nich bohaterowie poginęli w wojnach i teraz karku nie nadstawiają. Mają od tego poliaczków
    • Z Bartmanem i Łomaczem w składzie nigdy nie wygrają.
    • ok; tylko dajcie spokój z tymi przyśpiewkami sterowanymi przez dj rodem z remizy strażackiej..
    • POlacy i tak są mistrzami...następnym razem napewno wygracie:P Kurcze ale to musiał byc zmęczenie tyle gry i jeszcze taka temperatura... Jutro wygracie z USA i bedziecie mieć # miejsce to tez wielkie osiągniecie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się