brazylia

(8 wyników)
  • Czołem:) Dziś kolejna futbolowa uczta. Towarzyskie spotkanie Brazylia - Francja. Dokładnie przed tygodniem na słynnej , zmodernizowanej Maracanie, Brazylia podejmowała kadre Anglii. Po kapitalnym meczu padł remis 2-2. Dziś przyszłoroczny gospodarz Mistrzostw Świata przetestuje reprezentacje Francji. Dla przypomnienia: Brazylia - 5 razy zdobyła Mistrzostwo Świata, lata 1958, 1962, 1970, 1994 i 2002. Ponadto Brazylia , jako jedyna reprezentacja na planecie Ziemia, wystąpiła we wszy...
  • dzisiaj w mistrzostwach świata do lat 20 Polska gra mecz z Brazylią
  • Bez Ronaldinho, Kaki, Ronaldo i Adriano Brazylia rozbiła grającą w najsilniejszym składzie Argentynę 3:0 i po raz ósmy wygrała Copa America. Finał Copa America był koszmarem Roberto Ayali. Najpierw po jego błędzie Julio Baptista strzelił nie do obrony w lewy róg bramki Roberto Abbondanzieriego. Potem pod koniec pierwszej połowy dośrodkowywał Maicon, a 34-letni obrońca wpakował piłkę do własnej bramki. Ayala to legenda reprezentacji Argentyny, niedzielny mecz był jego 115. w kadr...
  • ..pierwszy i legendarny mecz polskiej reprezentacji na mistrzostwach świata...z Brazylią,zawsze chciałem zobaczyć bramki z tego meczy i teraz znalazłem,wiem z tekstów źródłowych że był to naprawdę zacięty i piękny mecz,co Brazylia strzeliła bramkę to Polska zaraz wyrównywała,a właściwie jej pomocnik czyli Ernest Wilimowski,który potem chyba podpisał volkslistę img.youtube.com/vi/KE89pebCbYc/default.jpg a tu życiorys Wilimowskiego pl.wikipedia.org/wiki/Ernest_Wilimowski
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4877383.html Nie wiem jak w Brazylii, ale zastanawiam się czy w naszym kraju jest jeszcze jakakolwiek para katolików, która nie stosuje antykoncepcji (czy to prezerwatyw, czy pigułek, czy czego tam bądź) faktycznie ze względów religijnych, a nie tylko z powodu małej świadomości możliwych skutków seksu? Z tego co widzę, to antykoncepcji podczas seksu nie stosują: -pary, które świadomie zdecydowały się na dziecko -osoby, które nie myślą o skutka...
  • Od kilku dni trwają rozgrywki o mistrzostwo Ameryki Południowej. I juz na starcie sensacja - Brazylia poległa w meczu z Meksykiem.... "Od sensacyjnej porażki rozpoczęła Brazylia występ w Copa America. W swoim pierwszym spotkaniu podopieczni Dungi przegrali z Meksykiem 0:2. Dunga nie może być zadowolony ani z wyniku ani z gry w swoim pierwszym meczu o punkty w roli selekcjonera canarinhos. Najpierw Nery Castillo zdobył gola, który każdego z Brazylijczyków mógłby wpędzić w komple...
  • powiedzcie mi jedną rzecz..chodzi o mecz Celtic Milan...nie bede ukrywał ze byłem po stronie Celticu...z różnych powodów..nie tylko dlatego ze Polacy tam grają..ale tez na zasadzie przekory i hasła Bij mistrza...ale nie o to caman...nurtuje mnie jedna rzecz..co sądzicie o tym incydencie z końcówki meczu z tym głupim kibolem który wbiegł na murawę ...mam takie wrazenie ze tylko dotknął Didy ..ten pobiegł za nim kilka kroków i potem padł nagle ściety...mnie sie wydaje ze udawał i symulowa...
  • Pofinały - 4.30 Brazylia - Serbia godzina 7.00 Polska - Bułgaria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się