Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      bron

bron

(6 wyników)
    • Teraz zeby nadrobic straty Glaxo i inne mafie farmaceutyczne beda masowo eksterminowac Polakow swoimi ludobójczymi szczepionkami. Dał im na to przyzwolenie nasz sejm zdrajcow i zdrodniarzy. lexnostra.nowyekran.pl/post/67475,obowiazkowe-szczepienia-dla-wszystkich-w-polsce-juz-wkrotce
    • Nie ma to jak się opowiedzieć po jednej z stron wojny domowej. Tym zabawniejsze jest to, że jedna części antyrządowa to poligon dla Al-kaidy no ale widocznie Sarkozy potrzebuje troszkę więcej lat by zrozumieć to co już zrozumieli amerykanie, że nie warto pompować ekstremistów bo przyjdzie czas gdy trzeba będzie sie z nimi potykać na polu walki ( Afganistan ) Od początku pisałem, że ta wojna to hucpa podsycana przez Włochy i Francję w której rządzą politycy bez sukcesów i z małymi szansami ...
    • Tego typu tragedie (i jak ta w Rybniku) pozwalają wyobrazić sobie, co by się działo, gdyby w Polsce wprowadzono powszechny dostęp do broni palnej... Orędownicy tego pomysłu, często wspierani przez lobby producentów broni, są albo całkowicie pozbawieni wyobraźni albo pod pretekstem idei wolnościowych cynicznie godzą się na nieuchronny wzrost zabójstw w wyniku postrzałów (albo jedno i drugie). Mam nadzieję, że przynajmniej w Polsce nigdy do tego nie dojdzie i nie będziemy potem ...
    • Po pierwsze, nie "karabin maszynowy", a "karabin automatyczny". Kałasznikow czy M-16 nie są "karabinami maszynowymi", tak jak Prawda Wybiórcza nie jest - również dzięki takim artykułom - poważną gazetą. Po drugie: wyjątkowo podoba mi się konstrukcja artykułu. "Lewica chce dobrze, a jacyś pałętający się 'populiści' przeszkadzają".
    • Super, wreszcie bedzie jadrowa rownowaga z israelem. Zydzi maja bron atomowa, israelscy zolnierze zmorduja palestynskie kobiety i dzieci, trzelaja z czolgow do bezbronnej cywilnej ludnosci arabskiej, USA przymyka na to oko bo israel musi kupowac od US bron za 5 miliardow dolarow, ktore otrzymuje jako pomoc od USA kazdego roku, podatnicy amerykanscy nie wiedza o tym. Brawo Iran !!!!
    • Czemu nikt nie komnetuje tego sensownego artykułu! Szkoda że nie zniszczono Korei Północnej w 1992. Jedna mała prowokacja by wystarczyła a Chiny ogranczyłyby się do protestów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się