brutto

(11 wyników)
  • Jak już wiecie propozycja jest 0,80 zł brutto , 18.04 będziemy wiedzieć kiedy. Czy to nie za mało?? Taki zysk! Banku żadnego nie kupią to mogli by dać więcej.
  • Ja jestem początkującym kasjerem i dostaje 1600 brutto co daje mi niecałe 1200 netto.
  • Od marca wzrosną płace pracowników PKO BP Związki zawodowe porozumiały się z zarządem PKO BP i od marca płace pracowników tego banku wzrosną średnio o 7,7 proc. - informuje "Gazeta Prawna". "- Ustalono, że wynagrodzenia zasadnicze wzrosną od marca średnio o 7,7 proc." - mówi GP prezes banku Rafał Juszczak. Na taki wskaźnik wynagrodzeń zgodziły się obydwa działające w banku związki. "W porozumieniu płacowym ustalono, że wskaźnik wzrostu płac będzie uzależniony od wysokości wy...
  • witam obecnie pracuje w back office w bre czy warto zmienic na stanowisko doradcy firm , zarabiam 3000 brutto
  • Witam wszystkich :) Od czerwca dołączam do Waszgo grona:) Nie wiem czy jest się z czego cieszyć, okaże się z czasem :) Ale mam nadzieję że będzie dobrze. Mam pytanko, zaproponowano mi na początek jako kasjer-dysponent 2200 brutto. Czy we wszystkich oddziałach tak jest i to jest minimalny zarobek w PKO? Bo jak czytam poprzednie wypowiedzi to piszecie ze zarabiacie po 1200 netto. Jak to mozliwe? Jak mozecie to napiszcie mi jakie ma plany k-d w oddziale samodzielnym. Pozdrawiam i ...
  • Witam i mam pytanie ile wynosi wynagrodzenie dla nowo przyjętego pracownika na pełny etat w tym wspaniałym Banku. Pytanie nasunęło się kiedy przeczytałem, że w Biedronce najniższa płaca będzie wynosić 1400 zł brutto
  • Ten post kieruję do Zarządu Banku, do związków zawodowych a przedewszystkim do pracowników którzy zarabiają najmniej w Banku. Trzeba ujawnić prawdę o najniższych zarobkach w PKO. Nie może być tak by w najwiekszym Banku w Polsce ludzie zarabiali głodowe pensje. Płaca minimalna powinna zostać podniesiona do minimum 2 tys. zł brutto. Ludzie na to zasługują. Proszę podawajcie region, Waszą najniższą pensję brutto bez dodatków i bez premii oraz jaka jest to część etatu (pełen, 3/4, 7/8...
  • Hej od stycznia 2008 zaczynam prace w PKO BP jako doradca I stopnia, jestem ciekawy jak wam sie pracuje w PKO, jak jak wyglada praca w moim departamencie? ( obsluga klienta detalicznego ). Pozdrawiam wszytkich Ps. no i jak zarobki,, ja na początek dostałem 2100 brutto.
  • Kilka ciekawych informacji ot tak sobie dla porownania (departamenty biznesowe) - informatyk, duze doswiadczenie, wieloletni staz pracy w PKO, bez ukladu - 3.300 brutto, podwyzka 200 zl - naczelnik, duzy staz pracy w PKO, doswiadczenie i kompetencje, z ukladami - ok. 9.000 brutto, - naczelnik - bez doswiadczenia, z ukladu, spoza PKO, kompetencje zdobyte w PKO, z bankowoscia nie mial wczesniej wogole do czynienia - na wejsciu ok. 11.000 brutto, obecnie ok. 13-14.000 - kierownik - duzy ...
  • kasjer dysponent 180 zł więcej wpłynęło na konto a jak u Was?????
  • co sądzisz o nieograniczonym dostępie do wszystkich klientów banku w tym pracowników i możliwości przeglądu ich kont?? Jak to się ma do tajności płąc skoro jak na dłoni widać kto ma jakie pobory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się