xmen-to-ja 03.06.09, 14:43 witam obecnie pracuje w back office w bre czy warto zmienic na stanowisko doradcy firm , zarabiam 3000 brutto Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fight_till_death Re: back office 03.06.09, 23:09 Nie wiem jak w bre, ale w PKO, a myślę, że i w innych bankach, back office nie ma przed sobą świetlanej przyszłości. Z drugiej strony praca doradcy w obecnych czasach jest dalece stresogenna, ale za to ciekawsza niż na zapleczu, szczególnie jeżeli chodzi o firmy. Osobiście bym zaryzykował. W razie czego zawsze można rzucić to w cholerę. Odpowiedz Link
xmen-to-ja Re: back office 04.06.09, 10:54 a nie wiesz na jakie zarobki mozna liczyc jako doradca firm , bo odnosnie nudy i rozwoju masz racje nic tylko klepanie i przegladanie umow i poprawianie zero mozliwosci awansu Odpowiedz Link
fight_till_death Re: back office 04.06.09, 23:07 Nie podejrzewam, aby na początek byli w stanie dać więcej niż 3.000 brutto. Przynajmniej taka jest średnia. Odpowiedz Link
xmen-to-ja Re: back office 05.06.09, 08:22 praca doradcy firm polega na totalnej akwizycji jak wyglada pozyskiwanie jezdzenie po firmach , a poza tym jak nie wyrobie planu to mnie zwalniaja Odpowiedz Link
maxlokata Re: back office 05.06.09, 19:26 A w którym oddziale jest taka śednia dla początkujących w MSP bo mój cały zespół chętnie się przeniesie? Odpowiedz Link
xmen-to-ja Re: back office 13.06.09, 11:07 w olsztynie doradcy i analitycy msp maja w oddziale korporacyjnym podstawy rzedu 4000-5000 brutto Odpowiedz Link