Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      buffalo

buffalo

(5 wyników)
    • Świetny pomysł z bufiastymi elementami, pogratulować autorowi, na prawdę świetna kolekcja! Oby więcej takich :)
    • Naszło mnie na niebieskie buty: chabrowe, kobaltowe, jakiekolwiek, nie błękitne i nie granatowe. Mają mieć intensywny kolor i już! Najlepiej jeszcze, żeby były pantoflami na obcasie i były zamszowe... Przeszukałam pół Warszawy i nie ma :( Jedyne buty, jakie udało mi się znaleźć, to botki w H&M, ale botków nie chcę - na dodatek te miały lakierowane wstawki i wyglądały na mnie mocno bazarowo. Na forum nie znalazłam takiego wątku. Co do koloru, to takie jak confused.girl: fotoforum.ga...
    • Możecie mi podpowiedzieć? Niespecjalnie znam się na modzie i tym bardziej jej nie śledzę więc szukam pomocy. Mam w tym roku dwa wesela (jako gość oczywiście). Mam tylko jakiś stary gajer i wcale nie mam zamiaru się w niego wbijać bo jest gruby i niewygodny. Trzeba mi czegoś nowego... Jako, że obie impezy będą latem, to nie chcę ubierać się w zbroję klasycznego garnituru i pomyślałem o lnianym, białym - czy to się nosi, czy nie bardzo? Luźny styl więc bez krawata - sama koszula. Dla ...
    • Mam na myśli coś takiego: allegro.pl/item162363400_shopbuts_new_fall_winter_2006_07_botki_new_sexy.html ale bez tak morderczego obcasa, coś bardziej a la ankle pixie shoes ;> Możecie poradzić gdzie podobny model znaleźć?
    • Co o niej sądzicie? Ktoś oglada na Mtv film z jej udziałem 'Newlyweds', szkoda tylko że po angielsku a nie ma polskiego tłumacza. Moim zdaniem jest bardzo ładna zarówno jak jej siostra Ashley. www.jassicasimpson.com
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się