Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wesele...znowu

05.05.07, 21:21
    Możecie mi podpowiedzieć?

Niespecjalnie znam się na modzie i tym bardziej jej nie śledzę więc szukam
    pomocy. Mam w tym roku dwa wesela (jako gość oczywiście). Mam tylko jakiś
    stary gajer i wcale nie mam zamiaru się w niego wbijać bo jest gruby i
    niewygodny. Trzeba mi czegoś nowego...
    Jako, że obie impezy będą latem, to nie chcę ubierać się w zbroję klasycznego
    garnituru i pomyślałem o lnianym, białym - czy to się nosi, czy nie bardzo?
    Luźny styl więc bez krawata - sama koszula.
    Dla przykładu dwa linki styl garnituru i butów. Wypowiedzcie się proszę.

www.mmsuits.home.pl/allegro/letnia/g3/2.jpg
    www.allegro.pl/item184669590_bullboxer_246_2199_only_for_player_r40.html

-------------------------------------------------------
    ...wezcie i zmierzcie sami, jesli nie wierzycie milicji!
    Obserwuj wątek
      • jooasiaa Re: wesele...znowu 05.05.07, 21:40
        Buty straszne i nie pasuja do garnituru nawet w stylu sportowym.
        • girafffe Re: wesele...znowu 05.05.07, 22:15
          w pelni zgadzam sie z jooasia, buty okropne i absolutnie nie nadajace sie do
          garnituru... a garnitur ok :)
      • lunciaczek Re: wesele...znowu 05.05.07, 23:48
        Wydaje mi si ze nie pasuje ubrac sie tak na wesele...ponoc w bieli moze wyskoczyc tylko panna mloda :P poza tym zbyt bardzo bys sie wyroznial na tle innych..moze poszukaj czegos w berzu Jest wiele niezobowiazujacych i nie typowo sztywnych i klasycznych spodni i kompletow (garnitur+podnie) Spokojnie wystarczy troszku poszukac a napewno znajdziesz Allegro nie jest tu dobrym wyjsciem :P Pozdrawiam i zycze powodzenia sama tez jestem na etapie poszukiwan sukni na weselicho :)
      • kc_mc Re: wesele...znowu 06.05.07, 09:06
        Lniany garnitur to dobry pomysl, ale nie w takim kolorze jak proponujesz.
        Ja bym Ci radzila w brazie wybrac, jasnym badz ciemnym - to juz lepiej wyglada
        niz bialy badz ecri. Do tego koszule wlasnie w kolorze bialym badz ecri.

Do tego buty tego typu :

www.buffalo-shop.de/buffalo/urwfilter/catalog/do/action/ShowProductDetail/productId/17598/index.html
        www.buffalo-shop.de/buffalo/urwfilter/catalog/do/action/ShowProductDetail/productId/17063/index.html
        www.buffalo-shop.de/buffalo/urwfilter/catalog/do/action/ShowProductDetail/productId/9688/index.html
        www.buffalo-shop.de/buffalo/urwfilter/catalog/do/action/ShowProductDetail/productId/9408/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka