campingu

(4 wyniki)
  • Jak w Rumunii wyglada kwestia campingow, czy jest ich w miare duzo, jakie sa warunki sanitarne, jak ksztaltuja sie ceny? Jak z bezpieczenstwem? Czy mozna rozbijac namiot na dziko? Z gory dzieki :)
  • Witam, Wybieram sie do Bulgarii samochodem, pod namiot. Czy ktos juz moze podróżował a tamte strony w ten sposób? Którędy najlepiej jechać, gdzie kupować benzyne, gdzie sie zatrzymywac a gdzie nie? Co wziasc ze soba, a co przywiezc itp itd
  • Napisałem już wiele maili i obszerną relację dostępną na autocentrum.pl na forum JEDZIEMY NA WAKACJE. Sorki, ale realacja jest bardzo obszerna, a i na wiele pytań w niej odpowiedziałem, więc... zapraszam:) Jakby coś było niejasne, czy nowe pytania, to proszę zadawać:) Pozdrawiam:)
  • Musze wykupic ubezpieczenie, bo mnie beda scigac :) Doszlam do wniosku, ze karta w miejsce zwyklego ubezpieczenia za 33 zety to nie jest taki zly pomysl, w koncu i ubezpieczenie, i ubezpieczenie zagraniczne i znizki w jednym... Teraz mam pytanie - ktora lepsza? Mysle pod katem konretnych miejsc i trybu zycia - tak wiec mam zamiar pojezdzic troche po Rumunii (tam widzialam wszedzie reklamy euro<26) Czechach, Slowacji, o Ukrainine nie wspomne, bo tam zadne znizki nie obowiazuja, a i ceny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się