campingu

(5 wyników)
  • Rodos(5)

• Jedziemy w gorącym okresie urlopowym (sierpień) na południe Peloponezu, okolice Gythion (baza wypadowa do zwiedzania, plażowania). Znalazłam tam kampingi z możliwością wynajęcia domku. Z jednego z nich odpisali mi że nie potrzeba wcześniejszej rezerwacji, poprostu po przyjeździe na miejsce można wyynająć domek lub namiot. Podzielcie sie swoimi doświadczeniami czy "z marszu" nie będzie problemu z noclegiem. Może ktoś był w Mani-Beach, Gythion Bay, Meltemi lub Porto Ageranos i mo...
  • cyklady(4)

Dzień dobry...eeee....taki troszkę onieśmielonym jest, w końcu to elitarne (bądź co bądź greckie) forum, ale spróbuję: Mam do was takie oto pytanie na któe nie uzyskałem jak dotąd żadnej odpowiedzi na forum ogólnym "Grecja i Cypr". Ja wiem, że zaraz na mnie pokrzyczycie, że to nie tutaj i w ogóle, ale cytuję tamtejszego post'a: "Poczytałem forum [Grecja i cypr, przyp. autora]w sprawie powyższej (campingi na cykladach) i mało tego jest. Może uda się coś nowego w tym temacie ujawnić,...
  • pytanko od znajomego, ktory ma zamiar wybrac sie tam z przyczepa campingowa na 3 tygodnie w sierpniu juz!!!! Jak z poruszaniem sie po tamtejszych drogach takim zaprzegiem? Jak wyglada baza noclegowa dla w/w zestawu? ;-) Jakies urokliwe skaliste fragmenty wybrzeza? Co mozecie polecic? Wszystkie wskazowki, namiary mile widziane. pa. bacha
  • Mykonos(6)

mam pytanie czy ktoś wynajmował hotel na Mykonos w Lipcu a jak tak to za ile. Tak mi wychodzi z promów,że mogłabym tam zostać przez dwie noce.Ceny w internecie są jednak jakies koszmarne. Nie znalazłam niczego poniżej 130 euro.Jestem ciekawa czy mozna wynająć coś tańszego, tak do 80 euro.Oczywiście pozostaje camping ale po doświadczeniach z Astipalei trochę się boję tam jechać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się