campingu

(14 wyniki)
  • Po rocznej przerwie znowu wybieram si w podroz.Tym razem dalej niz do hiszpani. CZy ktos z was ma jakies doswiadczenia jezeli chodzi o campingi w portugali?
  • Stawiam na Michelangelo we Florencji, położony na zboczu góry - wstajesz rano i cała Florencja jak na dłoni. Czekam na Wasze typy
  • Właśnie.. Czy ktoś z nich korzystał? Czy jest ich dużo, może macie jakieś sprawdzone? I mniej więcej ile kosztuja.. Będę wdzięczna za każdą informacje. POzdrawiam
  • Wlazłam przypadkiem na jakąś stronę w necie z Kampingami w Słovenii.Mało jednak jest dokładnych informacji czyli stron internetowych poszczególnych kampingów,a mnie interesuje taki, co ma np.domki i to w cenie niższej niż kwatery (bo - o dziwo - bywa różnie).Czy kroś był na kampingu w Słovenii i może coś poopowiadać, polecić - odstraszyć? Chodzi o wybrzeże...
  • proszę o uczciwe opinie jeśli ktoś korzystał z ofert tego biura
  • Wybieram się w sierpniu autem na jakiś Camping.Gdzie się zatrzymać,co warto zobaczyć,na co należy uważać?
  • Proszę o jakieś informacje na temat tanich noclegów (tzn. na kieszeń normalnego studenta), mogą być pola namiotowe; oraz coś o taniej podróży (wyłączając stop). Pozdrówki.
  • Przeczytałem Twoją rekomendację campingu w Le Lavandou. Znalazłem strony www, przejrzałem bieżący cennik - dosyć niedrogo jak na tamtejsze warunki: dlaczego? Czy jest jakiś haczyk? W sezonie za 2 os., auto, pole, prąd wychodzi ~18€/doba. Jak daleko do plaży, czy zacieniony camping no i czy jest BASEN? Pisz na maila: prze@go2.pl Pozdrawiam!! Marcin
  • Od dawna to mnie ciekawi. Zostawiamy w namiocie spiwór, plecak, ubrania czy czasem coś cenniejszego. I na cały dzień wychodzimy.Zostaje nałące niepilnowane. Nikt na to się nie połasi? Choćby polskie cwaniczki, jeszcze nie wyczuły interesu? Pytam o to w Niemczech, Holandii i Francji. Bo im badzie na południe w Europie tym ludzie dostają jakoś dłuższych rąk. Może z powodu klimatu czy dużego temperamentu (bo przecież chyba nie religii).
  • Czy ktoś zna ładne i niezbyt zatłoczone miejsca w Chorwacji do surfowania na desce lub nurkowania?
  • Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji nt. tanich noclegów w Porto i Lizbonie? Z góry dzięki, Piotrek
  • Czy ktoś z Was podróżował na własną rękę po Wielkiej Brytanii? Wybieramy się z koleżanką na 2 tygodnie właśnie do tego kraju, prawdopodobnie Interrailem. Być może ktoś z Was podróżował właśnie w ten sposób. Może ktoś mógłby nam dać kilka wskazówek - gdzie warto jechać (np. w Szkocji), gdzie można znaleźć tanie noclegi... Szczególnie wdzięczna będę właśnie tym, którzy podróżowali po Anglii i SZkocji Interrailem. Dziękuję z góry!!!
  • Czy ktos zna najnowsze notowania Klaudiusz/Alicja? W internecie Alicja ma 51 % poparcia, a Klaudiusz 30 %. ciekawe czy i tym razem wszyscy beda zaskoczeni, jesli Alicja wygra.
  • Proszę o wszelkie informacje na temat Korsyki niedostępne w przewodnikach,stronach www i broszurach, z góry dziękuję.Bartek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się