Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      campingu

campingu

(4 wyniki)
    • Czy jest cos takiego jak campingi lub mobil home? Zastanawiam sie nad przedluzeniem wakacji w Kaliforni, w zwiazku z tym chcialabym obnizyc koszty, ale nie obnizac bezpieczenstwa;) Czy ktos wie cos na te temat? Czy lepiej zawsze hotel (do super tanich hoteli nie jestem przekonana, slyszalam rozne zdania). A moze lepiej wynajac camping car na miesiac? Tylko skad mam wiedziec gdzie sie mozna zatrzymywac - tu znow pojawia sie kwestia bezpieczenstwa (ech te filmy kryminalne;)))
    • Właśnie wróciłem z USA i mam do sprzedania kuchenkę turystyczną 1-palnikową znanej firmy Coleman. Kuchenka była kupiona w USA i pasuje do najpopularniejszych butli turystycznych. Są to ciemnozielone butle Coleman do kupienia prawie w każdym sklepie. Butla ok. 0.5 kg kosztuje ok. 2-3$. Palnik jest nakręcany na butlę i posiada własny zawór. Kosztował w WalMarcie 18$. Zainteresowanych proszę o kontakt: zember@poczta.onet.pl . PS. Mam również suszarkę do włosów na 110V.
    • Czy ktos z Was moglby polecic gdzie najlepiej pojechac z namiotem w okolice Vancouver BC/ Whistler? Byliscie w tych rejonach z namiotem? Jezeli tak - jakie campingi polecacie? Dziekuje z gory za wszystkie porady
    • witam, planuję wycieczkę z moją świeżo poślubioną żoną do Kanady, podobają nam się góry ( widoki ale też wędrówki) , więc zdecydowaliśmy się na Góry Skaliste. Planujemy przylecieć do Calgary i ruszyć w drogę przez wspomniane już góry do Edmonton i z powrotem do Calgary. Chcemy się wyrobić w 2 tygodnie. Czy może ktoś był w tym rejonie? Polecacie jakieś miejsca, jakieś tanie hotele? Ciekawe trasy do wędrówek? Prosił bym jeszcze o jakieś praktyczne rady (co z miśkami, czy atakują, czy warto za...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się