Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      campingu

campingu

(7 wyników)
    • Planuje jeszcze w lipcu wybrać się do Zakopanego. Szukam ładnego campingu lub taniej kwatery do 20 zł. Może ktoś z Was już ma sprawdzone miejsce. Będę wdzięczna za każdą informacje pozdrawiam:-))
    • Poszukuje jakiego niedrogiego, ale porzadnego i w miare rozsadnie usytuowanego campingu w Zakopenem. Czy ktos moglby mi takowy polecic? I podac od razu orientacyjne ceny:) Bede bardzo wdzieczna:)
    • Witam, czy na szlakach turystycznych w Tatrach szczególnie okolice Morskiego Oka, lub przy schroniskach jest możliwość rozbicia namiotu, czy są jakieś campingi??? pytanie może dla niektórych głupie i/lub dziwne,bo przecież są schroniska, ale na górach nie znam się kompletnie, a znajomi Irlandczycy prosili mnie o załatwienie dla nich kilku spraw. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
    • Poszukuję dobrego kempingu w Bieszczadach
    • Witam. Mam pytanie odnosnie Gor Dynarskich, a konkretnie PN Durmitor. Znalazlam na necie kilka map, ale niestety nie ma tam czasu przejsc... Nigdy tam nie bylam, wiec nie wiem tez, jakiego stopnia trudnosci sie spodziewac. Jade tam "na probe", na 3 noclegi, a potem na wybrzeze. W zwiazku z tym mam pytanie: czy ktos moglby mi polecic jakies 2 trasy, ktore warto odwiedzic? Bede po rozgrzewce w Tatrach, wiec kondycyjnie powinnam podolac ;) Bede tez bardzo wdzieczna za jakies namiary...
    • Wybieram sie (sam)z namiotem w bieszczady " wysokie" znacie moze jakies sprawdzone pola namiotowe lub gospodarstwa domowe w : ustrzykach górnych lub wetlinie gdzie mozna sie rozbic. Oczywiscie aby bylo tanio + sanitariat. I czy wogóle jest bezpiecznie i nic nie ginie - idąc w góry zostawie "bez opieki namiot" (a wracajac czegos nie znajde). Prosze o odpowiedz na forum lub maila karas33@op.pl ewentualnie gg 6413593
    • hello! we're tourists from Italy, travelling 'round Poland. we would like to do some hitch-hiking in Western and High Tatras and got few questions (hope it's a good place to ask them, though ;) - can we place tents next to youth hostels without any problems or additional costs? if not, how much is it a room for, let's say, 4 ppl? - what can you get in such a hostel? i mean food, can you easily buy things like bread and dairy products? - what are the prices in such hostels? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się