Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      centra

centra

(20 wyników)
    • Witam, czy może mi ktoś napisać jakie są zarobki w sklepach z odzieżą w centrach handlowych? Mam rozmowę i nie wiem na co się na stawiać. Byłabym bardzo wdzięczna!
    • idę na rozmowę kwalifikacyjna do CCP....chciałam sie jednak wcześneij dowiedzieć, czy warto tam pracować..jaka jest atmosfera, stawki itp....
    • witam Was, czy ktoś może napisać jak wygląda rozmowa rekrutacyjna do call center Cyfra+. Jakie pytania zadają? Czy chcą żeby wykonać jakieś zadania (np. przykład rozmowy z Klientem)? Czy coś trzeba wiedzieć szczególnego o Cyfrze+? Ile czasu trwa rozmowa?
    • Mam pytanie, w którym call center (chodzi mi o telefony przychodzące- broń Boże wych.) pracuje się najlepiej- tzn gdzie jest najlepsza atmosfera, zarobki i umowa o pracę (poza DKOK w Polkomtelu i Arteria)? Kiedyś pracowałam w CTM i byłam zadowolona, później niefortunnie zmieniłam pracę na DKOK i się sparzyłam. Nadal chciałabym pracować w jakimś call center przy okazji nie poświęcając życia osobistego i nie padać ofiarą szykan głupich szefów, a słyszałam, że w tej branży jest róż...
    • Poszukuje osob, ktore pracuja, pracowaly lub byly na rozmowie w Call Center na Marynarskiej 11 4p. Jakie tam sa warunki, gdzie sie miesci faktyczne miejsce pracy etc? Bede wdzieczna za wszelkie info...
    • Juz któryś raz widze ogłoszenia tej firmy. Co kilka miesięcy szukają pracowników na te same stanowiska... Chciałam aplikować, ale czy coś jest z tą firma nie tak? Czy warto? Ktos może ma jakieś doświadczenia z Tim Call Center? Pozdrawiam!
    • Omijajcie. I tak upadnie bo wszyscy stamtąd uciekają... Szefostwo zaś zrobi wszystko (znaczy się obieca nowym pracownikom raj na ziemi) żeby tę agonię przedłużyć...
    • dostałam zaproszenie na rozmowe do tego call center i chiałabym się dowiedzieć jaka tam jest atmosfera, czy mozna dostosowac grafik do własnych potrzeb (elastyczny czas pracy), czy przeprowadznie weekendu to obowiązek i jaka płaca i jaka atmosfera. Z góry dziekuję za informacje
    • 48 Poland (siedziba przy ul. Sapieżyńskiej 10), Call One (siedziba przy ul. Modularnej 3a) - czy ktoś mógłby napisać coś na temat pracy konsultanta telefonicznego: projektów, atmosfery, zarobków i ewentualnych problemów z wypłatą? :)
    • Dzięki za odzew.
    • Holiday Travel Center zna ktoś??? jakie wrażenia? jakie stosunki w pracy? jakie wynagrodzenia? pozdrawiam
    • czy ktoś z was pracuje w butikach w centrach handlowych? chodzi mi o sklepy typu H&M, Orsay, Camaieu, Reserved, New Yorker, Promod, itp. jakie są tam zarobki????
    • moglibyscie mi wyjasnic na czym polega ta praca?czy to telemarketing czy tez udzielanie informacji o produkcie(ludzie sami dzwonia).podobno potrzebne sa jezyki.
    • Witam serdecznie, przeglądam właśnie ogłoszenia m.in. PTL,D+S Europe, wszędzie warunek: albo osoby uczące się albo absolwenci. Które Call Centra zatrudniają po 50-tce ?
    • Witam wszystkich grupowiczów, Dwa miesiące temu sprowadziłam się do Warszawy. Jako, że sytuacja na rynku pracy jest trudna, zatrudniłam, się na umowę zlecenie w jednym z warszawskich call center obsługujących znanafirmę telekomunikacyjną :). Moja praca polega na sprzedawaniu umów tejże firmy. Ogólnie atmosfera jest fajna, płaca nawet jak na warszawskie warunki chyba też (średnio 150 PLN brutto za 5 godzin). Ale z końcem czerwca stracę status studenta i nie będę mogła pracować już na u...
    • Wiecie może coś na temat tego stanowiska i tej firmy???? Jaka płaca???Jakie ludzie????
    • Pracuję obecnie w jednym z warszawskich call,rozmowy wychodzące i jestem zmęczony sprzedażą telefoniczną,mam stawke 7.5 brutto,pracuje po 12 h żeby wyrobic jako takie minimum,praca mnie wykańcza mimo zajebistej atmosfery i świetnych ludzi(choć duża rotacja,szczególnie w wakacje) chciałbym siąść na rozmowach przychodzących,mam ponad półroczne doświadczenie na wychodzących i powoli dość tej pracy,chciałbym sie sprawdzic i móc wiecej zarobić na przychodzących,mam dobre rozmowy,płynne...
    • Witam,mam pytanie -moze ktos pracuje w tej firmie jako konsultant call center i mi powie jaka placa warunki itd ? Z gory Dzieki
    • Mam 4 letnie doswiadczenie jako konsultatnt w CC, wyzsze wyksztalcenie. Chcialbym zapytac jakies sa pod tym wzgledem mozliwosci znalezienia pracy w Warszawie tj., praca w CC, bezposrednia obsluga klienta. Nie intresuje mnie praca telemarketera tylko obsluga klientow tj. informacja, windykacja, etc. Jak wygladaj zarobki, formy zatrudnienia (intertesuje mnie normlana umowa o prace, zadnych umow-zlecen i wynagrodzen typu prowizyjnego)? a takze jak zaczac, gdzie szukac, jakie firmy, e...
    • Czy ktos z was wie jak tam sie pracuje ? Pzreprowadzaja teraz rekrutacje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się