Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      chevrolet

chevrolet

(5 wyników)
    • Mam pytanko... Nigdy nie jezdzilam chevroletem i nie wiem jak tam sie ustawia lusterka. Z tego co wiem to są elektryczne....
    • Egzamin mi sie zbliża a tu jakas czarna dziura mnie dopadła. Gdzie w chevroletach są swiatła przciwmgielne tylne i przednie /gdzie je włączyć/ , bo nie mam już mozliwości sprawdzenia "na żywo"?
    • Witajcie, przypomnijcie mi proszę gdzie są wskaźniki poziomu płynu chłodzącego i hamulcoweho w AVEO? Czy jest tak,że na chłodnicy widać ten poziom? Bo z tego co pamietam zbiornik z płynem hamulcowym jest czarny i jest najbardziej w głębi i nie kojarze wskaźżnika Pomóżcie proszę.
    • Opole(6)

Witam! Może mi ktoś powiedzieć na jakich autach zdaje się w Opolu? Słyszałam, że na jakichś Szewroletach (wiem, ze to sie inaczej pisze), ale nie wiem czy to prawda, bo przeciez w innych WORDach sa same Corsy i Pandy. Proszę o odp.
    • Czy ktoś może natrafił na jakiś link, wktórym można popatrzec jak wygląda Chevrolet pod maską - te wszystkie newralgiczne miejsca. Gdyby jeszcze ktoś pomógł mi wyjaśnić jaki jest schemat świateł w tym samochodzie to będę wdzięczna. Bo ja jazdy skonczyłam dosyć dawno na starych zasadach a świateł używałam tylko mijania. Czy ktoś pomógłby mi rozjaśnić mój problem? bedę bardzo wdzięczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się