Dodaj do ulubionych

Teksty egzaminatorów

18.06.18, 21:05
Muszę, bo się uduszę. Jeszcze przeżywam mój egzamin z 15.06 na Odlewniczej (na szczęście zdany, choć parę razy było o włos...) i jedna z rzeczy, które mnie intrygują, to tekst pani egzaminator, która przy jednym z ostatnich zadań powiedziała do mnie zdegustowana i z wyrzutem: "Pani jedzie sobie jak na kursie z instruktorem, a to przecież jest EGZAMIN!" Do tej pory nie wiem do końca, o co jej chodziło.
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: Teksty egzaminatorów 22.06.18, 23:43
      Może że bez krawata jesteś? To ja idę prasować białą bluzkę, Zdaję 5go lipca ;)
      • negro.y.azul Re: Teksty egzaminatorów 23.06.18, 18:04
        To powodzenia. Pamiętaj też, żeby odpowiednio wyraźnie okazywać zdenerwowanie, bo może i o to się rozchodzi, że jak człowiek wygląda za spokojnie, to jakiś taki podejrzany ;-) (a tak serio, życzę jak najwięcej spokoju).
        • martishia7 Re: Teksty egzaminatorów 23.06.18, 19:48
          A która pani Cię egzaminowała? Dwie są na filmikach na stronie WORD, to któraś z nich?
          • negro.y.azul Re: Teksty egzaminatorów 23.06.18, 19:50
            Taka z czarnymi włosami, o inicjałach E.L.
            • martishia7 Re: Teksty egzaminatorów 23.06.18, 22:30
              Oki. No nic, mam nadzieję, że będzie ok. Nie napinam się , bo to pierwsze podejście, więc tylko rozpoznanie wroga ogniem ;) dzięki za dobre słowo!
            • martishia7 Re: Teksty egzaminatorów 05.07.18, 19:51
              Poszło :) Miałam bardzo fajnego pana - poważny, profesjonalny, ale nie śmiertelnie poważny, żeby robić atmosferę grozy. Bardzo jasno wszystko tłumaczył, wydawał polecenia z odpowiednim wyprzedzeniem. Dwa razy zwrócił mi delikatnie uwagę, jak byłam o włos od zrobienia głupoty ;) Jedno zadanie dopiero w "drugim podejściu", ale do przodu! Natomiast pani, chyba właśnie ta, która Ciebie egzaminowała ma kursanta, uczącego się na egzaminatora - trochę strach, bo musi przez to być bardziej papieska od papieża.
    • djproti12 Re: Teksty egzaminatorów 25.06.18, 20:34
      u mnie pełna kultura, nic nie komentował :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka