shellerka 12.09.08, 12:32 img133.imageshack.us/img133/1442/dscf1139jl4.jpg img363.imageshack.us/img363/8858/dscf1143cu8.jpg nareszcie znalazłam ciekawą brązową torebkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: chwalę się 12.09.08, 12:55 Smutna i nijaka, na pewno nie zwrocilabym na nia uwagi ale jesli Tobie sie podoba to zycze dobrego noszenia Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: chwalę się 12.09.08, 13:01 hmm.. no coz..w kazdym razie mam nadzieje ze na mnie, albo przy mnie raczej smutna ani nijaka nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: chwalę się 12.09.08, 13:10 Będzie bardzo fajna do minimalistycznych ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwalę się 12.09.08, 13:20 jakbys napisała "oceńcie torebkę",to byloby napewno wiecej pozytywnych odpowiedzi.jak napisalas ze sie chwalisz to przeciez koniecznie trzeba ci dowalic ze torebka kiepska.uwielbiam to forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: chwalę się 12.09.08, 13:27 magdaksp ;] a ja pomyślałam, że to przez to że ja to ja:] nie skojarzyłam z formą zadania pytania. Ja też je kocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: chwalę się 12.09.08, 13:22 wielbię minimzalizm, nie znoszę pierdułek-ozdóbek, ale stawiam przy tym na ciekawe, proste formy..zachodzę w głowę co w niej ciekawego..faktura skóry?cieniowanie?? (zagadka;) Tobie ma się podobać i gratuluję nabycia rzeczy spełniającej Twoje oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: chwalę się 12.09.08, 13:30 moze byc, choc nie w moim stylu przez geometrycznosc. ale wyglada porzadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: chwalę się 12.09.08, 13:35 ej, to nie jest tak, ze sie chce dowalic jesli juz pokazuje sie jakas rzecz to trzeba sie liczyc z opiniami innych, nie tylko pozytywnymi wedlug mnie torba jest nijaka i smutna jesli tak mysle to mam klamac i pisac,ze boska? oceniam torbe, nie autorke watku. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: chwalę się 09.10.08, 20:36 Magda a czy zawsze trzeba wywalic kawe na lawe? To chyba normalne ze jak sie zaklada watek to sie ludzie wypowiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
foamdeane Re: chwalę się 16.09.08, 16:51 torebka jest cool,az niewiarygodne ze za tak niska cene. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: chwalę się 12.09.08, 14:32 Bardzo babciowa. Co niekoniecznie jest wada, ale wymaga odpowiedniego traktowania. Albo mozna powiedziec vintage i od razu lepiej brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: chwalę się 12.09.08, 15:40 Wygląda na funkcjonalną torbę do codziennego noszenia, solidnie wykonana. Do klasycznych zestawień jak najbardziej. W kazdym bądz razie ona dla mnie bardziej tak wyglada na funkcjonalną niż ciekawą. Odpowiedz Link Zgłoś
poswiatka Re: chwalę się 12.09.08, 16:00 mi się podoba i jeszcze w dodatku jest brązowa! udany zakup. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cowtrawiepiszczy Re: chwalę się 12.09.08, 20:19 też uważam, że udany zakup. Wolę inne, ale taką też bym mogła mieć jako dodatkową. A za taką cenę to na pewno. Gratuluję dobrego zakupu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: chwalę się 12.09.08, 20:32 Mnie się podoba. Do zimowych ubrań jest bardzo odpowiednia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malezja83 Re: chwalę się 12.09.08, 20:40 Nie wiem ile masz lat, ale taka torba pasuje raczej Pani w wieku 40-50lat, moja Mama miała kiedys bardzo podobna Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye przepraszam, ale 15.09.08, 21:34 dawno nie widziałam (ani na ulicy ani na tym forum) straszniejszej torebki. Mimo to gratuluje złapni okazji cenowej Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: chwalę się 15.09.08, 21:47 co prawda planowałam napisać że brzydka, bo to twoja, ale przyznam, że mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: chwalę się 15.09.08, 22:22 Jest wysmakowana i stylowa, troszkę retro, szczególnie przez zapięcie. Fajnie wygladają te blaszki przy rączkach. Olej negatywne wypowiedzi ekspertek z forum i ciesz sie nabytkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Gratulacje 16.09.08, 15:50 Ladna, w dobrym, minimalistycznym stylu, elegancka i do tego bardzo modna (krokodyl, ksztalt). Swietny zakup. A juz w porownaniu do tych szmacianych woreczkow, ktore kroluja na forum - rewelacja. Oczywiscie to nie jest torebka dla nastolatki biegajacej wylacznie w dzinsach i adidasach, ale dla dobrze ubranej dwudziestoparolatki juz sie nadaje :-). natomiast osoba autorki nie jest mi na tyle znajomna, zebym mogla zrozumiec dlaczego koniecznie nalezy krytykowac jej ubrania ;-). Odpowiedz Link Zgłoś