Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      co to za rasa

co to za rasa

(5 wyników)
    • Wygląda jak beagle ale jast mniejszy i ogonek mu tak nie stoi. Moze ktoś z Was wie co to za rasa? Jeśli tak to proszę napisać. Bardzo bym chciała takiego pieska kupic.
    • ostatnio chodzi mi po głowie jeden taki pies i odczepić się nie chce... ale nie mam pojęcia co to za rasa - pamiętacie Fraglesów? tam był taki kudłaty pies o imieniu Sproket. ktoś wie? dzięki z góry :))
    • Zdjęcie jest z wystawy która odbyła sie w 2005 roku,w Tulln,w Austrii(zdjęcie jest z niedzieli),European Dogshow 2005 Tulln.Link: www.123dog.net/servlets/gateway/user/GalleryPicturesOrder.jsp/pictureid/89070/tab/2/sub/2/articleid/206/jlang/en/dogs.html
    • mamy zamiar kupic pieska ale?? był on w filmie Maska taki mały śmieszny, czy ktoś wie co to może być za kundel:D
    • Byłam ostatnio na wystawie psów rasowych i pamiętam pieknego psa ale nie znam rasy. Oczywiście nie chcę go mieć, bo jest za duży jak na mieszkanie w bloku ale chciałabym o nim w necie poczytać. Nie mam zdjęcia ale opisze go na tyle ile umiem. Duży, ogromny, czarny jak diabeł, sierść nie za długa ale puszysta i gęsta, wygląda raczej na leniwego i spokojnego, przypomina chow chow tylko że jest wielki prawie jak człowiek i podejrzewam że cięzki, no i czarny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się