concordia

(22 wyniki)
  • Z dzisiejszego wywiadu radiowego red. C. z prezesem D. dowiedziałem się, że prezes jest społecznikiem... Podejrzewam, że redaktor C. też jest społecznikiem i za swoją pracę w radiu nie bierze ani złotówki. Podejrzewam też, że jest prawiczkiem... Pozdrowienia.
  • Niepokoi mnie ostatnio to co dzieje sie z piotrkowska Concordia, niby jest już podjęta decyzja o budowie stadionu a wszyscy mają nadzieje na awans do drugiej ligi jednak na horyzoncie pojawiła sie korupcja. niestety przed ostatnim meczem doszły mnie słuchy że wystarczy niewielka ilośc pieniedzy aby zawodnicy ustawili mecz.Mojemu znajomemu nawet proponowno obstawienie duzej sumy na remis concordii z warmia grajewo było to dostepne w jednych zakładach bukchmacherskich, proponowano obstawienie r...
  • Witam. Chciałbym poinformować, że od kilku dni działa oficjalna strona Concordii Piotrków. Odwiedzić można pod adresem www.concordia.om.pl Pozdrawiam
  • W sobotę, 2 maja o godzinie 17:00 Polonia Piotrków zmierzy się z Concordią II Piotrków w meczu na szczycie A klasy grupy Piotrków Trybunalski II. W portalu piłkarskim www.magazynpilkarski.pl dostępna będzie relacja live z tego spotkania! Zapraszamy!
  • Podpowiedzcie zamiejscowemu, co sie stalo z druzyna Concordii Piotrkow, bylo nie bylo druzyny drugoligowej?
  • Wpadł mi w ręce album: [u]"Dzieje Concordii 1909–2009". [/u] [b]I zaraz ręce mi opadły.[/b] Niebywały gniot, nad którym napracowali się aż czterej autorzy: [b]Agnieszka Warchulińska, Jerzy Kisson-Jaszczyński, Artur Wolski oraz Mariusz Woźniak.[/b] Pomijam już fakt, że podstawy warsztatu pisarskiego opanowała z tego grona jedynie jako tako [b]Agawa.[/b] [b]"Książka" [/b]ta nadaje się jedynie na przemiał i powinno to nastąpić jak najszybciej, aby wstydu zaoszczędzić sobie prze...
  • Moja prognoza Wlókniarz Pabianice - Concordia Piotrków Trybunalski
  • A co moi mili sądzicie o tym?Bo ja uważam, że coś tu śmierdzi-delikatnie to ujmując:) piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/sport/689202.html
  • ZKS Concordia po zwycięstwie z MKS Kozienice 3:1 i przegranej Zniczu Pruszków z Radomiakiem Radom została mistrzem rundy jesiennej. Tak więc II liga coraz blizej... Prosze o nieusuwanie tego postu tak jak przed kilkoma dniami, gdy załozyłem podobny temat i bez powodu został usunięty.
  • Przeczytałam artykuł o naszej Concordii i nasuwa mi się parę pytań? Po co nam stadion na kilka tysięcy miejsc, skoro na mecze przychodzi poniżej tysiaca kibiców. Nie wierzę w to, żeby nagle zmieniły się nawyki mieszkańców i całe miasto pójdzie na obiekt Concordii. Czy nie można by było wyremontować obecnego obiektu. Poza tym Concordia jest klubem prywatnym, przecież miasto nie posiada kart zawodniczych, a klub to zawodnicy. Dlaczego miasto ma postawić taki obiekt, z którego inni bę...
  • Kiedy wreszcie miasto zajmie się przebudową lub prawdziwym remontem stadionu CONCORDII????? Władze dużo mówiły, miały piękne plany, a jak na dzień dzisiejszy to nic się nie dzieje tylko nasz stadion niszczeje. Concordia nie musi mieć satdionu na 1 lige, do organizacji ogólnopolskich zawodów, wystarzczy dobry i solidny remont!!
  • gromko i triumfalnie ogłoszono, że unia da pieniążki na rozbudowę stadionu concordii. pieniędzy jednak nie będzie. czekam, az równie głośno odpowiednie czynniki to odtrąbią
  • 22 maja 1909 roku powołano do życia klub sportowy który otrzymał nazwę Concordia (istnieje do dnia dzisiejszego), pochodzącą z mitologii rzymskiej i oznaczającą zgodę wewnętrzną, a wyrażoną zwykle w postaci kobiety, siedzącej na tronie i trzymającej róg obfitości, miseczkę ofiarną i kłos. Pracownicy huty Kara ośmieleni sukcesem swych łódzkich kolegów, którym wcześniej udało się zawiązać towarzystwo sportowe ŁKS, powołali do życia klub sportowy. Concordia była pierwszym klubem w ...
  • władze tyle obiecywały, robiły projekty modernizacji stadionu a na dzień dzisiejszy zrobione zostały tylko konieczne rzeczy, bez których CONCORDIA nie mogłaby grać w 4 lidze. Concordia - duma miasta Piotrkowa a w galeri UM nie ma nawet foto stadionu!! Wszczyscy kibice Concordii i spotrowcy apelujemy o przebudowe stadionu i generalny remont. Gdyby CONCORDIA awansował do 3 ligi to gdzie będzie grać?? Władze miasta powinny troche bardziej zadbać o stadion i prawie stuletni klub z ogromną t...
  • PO ZWYCIESTWIE 3-1 Z ŁKS II TO NA CO CZEKALISMY OD DAWNA STAŁO SIĘ FAKTEM JESTESMY W 3 LIDZE !!!!!!!!!!!!!
  • W ostatnim numerze tygodnika napotkałem na ciekawy artykuł o strategii rozwoju miasta , zacytuję go najpierw : *** Program na lata - Po raz pierwszy chyba prace nad tak ważnym dla miasta dokumentem zostały uspołecznione - mówiła podczas prezentacji programu Małgorzata Majczyna, dyrektor Wydziału Rozwoju Miasta. -, Skierowaliśmy do mieszkańców Piotrkowa apel, aby zgłaszali najważniejsze i najpilniejsze dla nich inwestycje, które należałoby zrealizować w mieście. Swoje propozyc...
  • sport.onet.pl/0,1248759,1529679,wiadomosc.html "Radni Chorzowa zdecydowali, że piłkarze Ruchu dostaną pół miliona złotych z miejskiego budżetu, jeśli wywalczą awans do I ligi. - Chcemy w ten sposób pokazać, że Ruch jest priorytetem Chorzowa. Jesteśmy dumni z naszego klubu i marzymy o powrocie do piłkarskiej elity – tłumaczy Ryszard Sadłoń, przewodniczący komisji kultury i sportu. - Na co wydam tą premię? Nie zastanawiam się nad wydawaniem pieniędzy, których jeszcze nie zarobił...
  • Lideruje po sześciu kolejkach, co prawda w III lidze, ale może jest nadzieja na II ligę.
  • matusewicz na temat wyborow na prezydenta Piotrkowa: Spodziewałem się zwycięstwa i nie denerwowałem się – odpowiedział na nasze pytanie. – Bardziej zdenerwowała mnie przegrana Widzewa w Zabrzu... (dziennik/wiadomosci)
  • Dzisiejsze gazety łódzkie rozpisują się o wzmocnieniach Piotrcovii w nadchodzącym sezonie. Ponoć jedynym celem jest ekstraklasa. Ależ byłaby to promocja miasta!!!! No i wreszcie remontu doczekałby się stadion. Czekajmy cierpliwie, może coś z tego wyjdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się