mlody89pkow1
02.04.08, 17:40
Niepokoi mnie ostatnio to co dzieje sie z piotrkowska Concordia, niby jest już podjęta decyzja o budowie stadionu a wszyscy mają nadzieje na awans do drugiej ligi jednak na horyzoncie pojawiła sie korupcja. niestety przed ostatnim meczem doszły mnie słuchy że wystarczy niewielka ilośc pieniedzy aby zawodnicy ustawili mecz.Mojemu znajomemu nawet proponowno obstawienie duzej sumy na remis concordii z warmia grajewo było to dostepne w jednych zakładach bukchmacherskich, proponowano obstawienie remisu gydyz tamta osoba wiedziala już dzien wcześniej że taki wynik padnie, jak sie później okazało concordia w niesamowitych okolicznościach zremisowała 3-3 cytat z oficjalnej strony "Wszystko wyglądało świetnie do 90 minuty. Wtedy to po kolejnym błędzie defensywy padła trzecia bramka dla Warmii. Lewą stroną boiska świetny drybling zakończony strzałem zaprezentował 18-letni Rafał Kozikowski. Uderzenie młodego gracza wybronił jeszcze Paweł Wiśniewski jednak przy dobitce Wierzbickiego był już bezradny."przypadek???