cypr

(46 wyników)
  • Witam wszystkich, Jesli macie jakies doswiadczenia z ta firma i konkretnie na Cyprze, chetnie poczytam;-) Moja mlodsza siostra chce sie tam wybrac poprzez agencje gowork. Mloda ma zamiar zarobic na studia, wiec moje pytanie do Was - czy to mozliwe?!Jakie sa stawki mniej wiecej? dzieki z gory za pomoc!
  • witam wszystkich serdecznie ;) wybieram się na Cypr na kilka/nascie miesięcy i zastanawiam się jak to najrozsądniej zrobić. Mam trochę zobowiązań co najmniej do końca lipca, więc wyjazd najprawdopodobniej w okolicach sierpnia. Czy możliwe jest wówczas znalezienie tam pracy? Czy może lepiej skorzystać z agencji -takich jak np. gowork- i wybrać wyjazd zorganizowany i mieć pewny kontrakt do końca pażdziernika? Brzmi dość bezpiecznie natomiast z tego co czytam zarobki przez agencję są zaws...
  • Czy ktoś wyjechał z firmą Gowork z Warszawy do pracy na Cyprze??? Jak wygląda rekrutacja? Mam od nich ofertę, ale nie znam firmy. Czy ktoś pracował na Cyprze i zna tamtejsze warunki, np. zarobki itp.? Nie chcę trafić na pośrednika oszusta.Proszę o kontakt: historia43@wp.pl Z góry dziękuję za wszelkie informacje!!!
  • witam. mam kilka pytań. Agencja Gowork poszukuje pracowników na różne stanowiska pracy na Cyprze. Czy może ktoś miał styczność z tą agencją, bądź też uczestniczył w takim zorganizowanym wyjeździe na cypr. chciałbym wiedzieć czy ciężko jest na cyprze jak z napiwkami od klientów. zastanawiam się nad stanowiskiem kelnera lub pomocy kuchennej. prosiłbym o pomoc w tej kwestii?? pozdrawiam
  • hey wybieram sie na cypr z gowork, ktos sie moze pisze?na taki wyjazd, oferta wyglada ciekawie i chyba lepiej niz do UK!!! jade z kolezanka :)
  • Czesc, chcialbym podjac w najblizszym czasie prace za granica. Interesuje mnie praca na Cyprze i w Anglii. Slyszama o agencji Go Work, ktra posida oferty pracy w tych obu krajach! Czy ktos moze mi podpowiedziec gdzie mam szukac pracy, czy ta agencja jest sprawdzona?
  • czesc! mam pytanie, czy ktos sie moze orientuje, czy warto wyjechac na cypr w listopadzie? tak proponuje agencja, praca jako pokojowa na rok ... zastanwaiam sie,czy to juz nie po sezonie pozdrawiam
  • witam wlasnie nie dawno wrocilem z Cypru. Jesli chodzi o sam kraj to naprawde jest pieknie udalo mi sie trafic do Agia Napy, najlepsze miasto na cyprze, typowo turystyczne imprezy, plaze jak na reklamach bounty bialy piaseczek laguna i od groma pijacych angoli hehe, da sie do nich przyzwyczaic. Jesli chodzi o sama juz prace to trzeba przyznac ze nie jest lekko, pracowalem po 8,9 godzin dziennie, przez 6 dni w tygodniu na pool barze na zewnatrz przy basenie - duchota straszna, raczej ...
  • Jedzie ktos ze mna na cypr? Zglosilem sie narazie sam moze ktos dolaczy, bede pracowal w 4 gwiazdkowych hotelu i bede mial zapewnione praktyki w szkole wiec pelny luz. Jade przez goworka, 17.03 sa targi moze sie razem z kims ustawie. To poimprezujemy na wyspie milosci hehehe pozdrawiam
  • witam. mam możliwość pojechania do pracy na Cypr przez agencje gowork.pl płaca ok. 1800zł mc. czy ktoś współpracował może z tą agencją?czy ktoś kiedykolwiek z was pracował na cyprze?napiszcie o tym. pozdrawiam
  • Ile płacą na Cyprze? Przez jaką porzadne firmę można zalatwic sobie w tym cieplym miejscu summerjob? Oplaca sie tam pracowac, a jesli tak to jako kto - kelner, barman, obsluga hotelowa? Jestem wdzieczna za udzielenie informacji, jakichkolwiek.
  • Czy da się przeżyć żarcie i noclegi itp.? O czym warto pamiętać? Leci tam ktoś na początku maja? A może ktoś z Was już był|?
  • Mam nagrana prace na cyprze zarobki 650 euro miesiecznie plus napiwki 200 euro w okresach kwiecien-maj w pelni sezonu czerwiec- padziernik 300 badz wiecej. szukam osoby najlepiej dziewczyny ktora by ze mna pojechala bo nie chce jec hac sama.
  • witam, zastanawiam się od niedawna nad wyjazdem na cypr
  • Witam,ma ktos mozliwosc pomocy mi w znalezieniu pracy na Cyprze??od maja/czerwca???
  • Dwie panie Anety równocześnie zamieszczają artykuł o tej samej bajce, ale innej wymowie.Nie może zostać jakoś ustalone,CO ma się prezentować,tylko zabawiać takimi zagadkami? a propos:Jeśli któraś polska firma ogłosi,że zatrudni 10tys. informatyków (:- )),to stawiałbym moją pensję,że red. Aneta B. zrelacjonowałaby to jako pierwsza. zlitujcie się!
  • Na początku października wybieram sie na Cypr w celu znalezienia pracy. Jedę w ciemno bo najprawdopodobniej nic do tego czasu nie uda mi sie załatwić. Szukam chętnych osób do wspólnej wyprawy. Może na miejscu ktoś pomoże? Mam 27 lat, mieszkam w Warszawie.
  • No tym razem w miarę solidna informacja, nie tak jak poprzednio reklama prywatnych pośredników.
  • jestem zainteresowany! POINFORMUJCIE MNIE O NASTĘPNYM NABORZE KIEDY I GDZIE TO SIĘ zjawię!!! :) bizon.kolor@wp.pl
  • Cypr(8)

Cypr? brzmi jak bajka...faktycznie to przeogromny kompleks turystyczny,który czeka na pracowników z sektoru usług.Poważnie myślę nad wyjazdem,wdzieczna będę za wszelkie namiary na firmy zajmujące się rekrutacją.To niesamowite jak świat się kurczy.widzicie to,czujecie?!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się