cypr

(16 wyników)
  • Cypr(4)

Cypr w zimie. Kto był?Jakie wrazenia??Czy ktoś był w hotelu Aqua Sol lub Nawarria???Czekam na info:)Pozdrawiam
  • Czy ktos byl na Cyprze z rocznym dzieckiem. Prosze o rady, czego moge sie spodziewac. Z gorz dziekuje.
  • Czy wiecie jak wyglada porównanie cen "na miejscu" na Teneryfie i na Cyprze? Gdzie drożej, a może porównywalnie? Próbowałam szperac na wszelkich forach, ale informacje nieaktualne - sprzed czasu wprowadzenia na Cyprze euro.Chodzi mi o przykładowe ceny posiłków, wypożyczenia samochodu.
  • Witam, moze ktos z Was doradzi, gdzie najprzyjemniej spedzic 2 tygodnie (koniec sierpnia - poczatek wrzesnia) z (wtedy) 15 miesiecznym dzieckiem? Podroz samolotem, na miejscu wypozyczenie samochodu i ewentualnie 1 tydz w jednym miejscu, drugi tydz w innym. Nocleg pod namiotem lub apartament (raczej nie w hotelu), blisko plaza (eh, najfajniej to z zoltym piaskiem), brak komarow;) Myslelismy nad Majorka, Cyprem albo Kreta, ew cos innego - jesli macie pozytywne wrazenia z Waszych pod...
  • Czy ktoś był w miłym hotelu lub pensjonacie na Majorce lub Cyprze? Szukam miłego miejsca blisko plaży. Jeżeli byliście w takim miejscu godnym polecenia proszę napisać jaki to hotel i z jakiego biura podróży. Wakacje dopiero przed nami. Dziekuję
  • Witam, wybieramy sie z 2,5 letnią coreczką w jakies cieple miejsce. W biurze podrozy polecają europejskie kierunki. Zastanawiamy sie nad Cyprem albo innymi greckimi wyspami (Kos, Korfu itd). Czy ktos moze polecic jakis kierunek, moze jakis fajny hotel na rodzinny wyjazd? Dzieki za pomoc.
  • Cześć! To znowu ja:) To nasze pierwsze wakacje z małym dzieckiem i na prawdę nie mamy zielonego pojęcia dokąd można się wybrać w lipcu z 9 miesięcznym dzieciątkiem.Korespondujemy z panią z biura podróży drogą mailową,bo obecnie nie znajdujemy się w Polsce,a ona nie umie nic fajnego wybrać dla rodziny z małym dzieckiem.Na początku planowaliśmy EGipt i ona się nie sprzeciwiła.Dziewczyny na forum odradziły mi i teraz próbuję z Cyprem.Czy to dobry pomysł? Dziękuję z góry za rady....
  • witam planuje i zaplanowac nie moge moich wakacji. napewno odbeda sie w polowie maja. pytanie tylko gdzie bedzie najfajniej dla roczniaka z atrakcjami, brodzikiem piekna plaza i cos do zobaczenia dla rodzicow. wchodza w gre takie miejsca jak cypr, kreta,majorka i gran.canarja. bardzo prosze o polecenie miejsca, biura i hotelu. dziekuje bardzo!
  • Planujemy z mezem w sierpniu wyjechac na wymarzone wakacje, myslelismy o grecji lub cyprze. Boje sie jednak ze dla moich 2 latkow bedzie za goraco, nie wiem jak z jedzeniem? Troche sie boje :( Jak z przelotem? Poradzcie prosze, moze powinnismy wybrac cos blizej, choc tak szczerze mowiac chcemy wykorzystac to ze narazie za dzieci nie zaplacimy, pozniej niestety koszty wzrosna dwukrotnie. dzieki marta
  • Jedziemy z naszym roczniakiem na Rodos lub Cypr w zależności od ofert last minute. Mam pytanie odnośnie dostępności jedzenia w słoiczkach. Czy są tam słoiczki tych samych firm co u nas np Gerber i Hipp?
  • w listopadzie planujemy wybrac sie na Cypr. Nasz synek bedzie mial prawie 3 miesiace.Czy ktos podrozowal samolotem z takim malenstwem?Ja mam pewne obawy jak zniesie podroz. A moze macie cos godnego polecenia na wyjazd w sloneczne miejsce?pozdrawiam
  • Chcemy jechac z 2,5 latka własnie.Prosze powiedzcie czy juz tam ciepło,kapiele mozliwe??Ogólnie czy termin ok??
  • Witam :) Mam nadzieję, że ktoś z Was sprawdził już "na własnej skórze" i może polecić konkretne miejsce na Cyprze lub Sycylii. Szukamy ośrodka typu apart-hotel, najchętniej z możliwością wykupienia posiłków dla nas, dorosłych, no i przygotowania czegoś w aneksie kuchennym dla naszej niejadki :) Mile widziana większa przestrzeń w postaci osobnej sypialni. Pozdrawiam :) Grażyna, mama Asi(15.04.2000)
  • gdzie się wybrać z małymi dziećmi żeby pogoda była gwarantowana ale nie za gorąco? mozecie polecic jakies miejsca? warunkiem jest piasek na plaży i plac zabaw lub zestaw brodzików pod hotelem :)
  • Chcemy jechac na wakacje na Cypr, Korsyke albo Sycylię. Zosia ma teraz 7 miesięcy. Czy sadzicie, że to dobry pomysł? Na co zwracac uwagę wybierając miejsce pobytu? Jaki transport? Samolot? czekam na wasze opinie
  • Oczywiscie nie mysle o dalekich krajach ale Cypr,Wyspy kanaryjskie.Może doradzicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się