Dodaj do ulubionych

gowork - praca na cyprze

13.03.06, 16:24
Jedzie ktos ze mna na cypr? Zglosilem sie narazie sam moze ktos dolaczy, bede
pracowal w 4 gwiazdkowych hotelu i bede mial zapewnione praktyki w szkole
wiec pelny luz. Jade przez goworka, 17.03 sa targi moze sie razem z kims
ustawie. To poimprezujemy na wyspie milosci hehehe pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ollu Re: gowork - praca na cyprze 13.03.06, 22:18
      czesc!!wlasnie chcialam dowiedziec sie czegos o tej firmie??nie wiesz do kiedy
      sie mozna zglaszac??i ile za to wszystko wychodzi??i czymozna tej firmie zaufac!
      dziekuje z odpowiedz
      • juraa Re: gowork - praca na cyprze 14.03.06, 17:15
        chciałambym się dowiedziec jakie trzeba mieć kwaligikacje, jakie języki znać? czy z samym językiem angielskim jest szansa by wyjechać , i jakie zarobki? z góry dzięki za odp. Pozdrawiam
      • patryk1410 Re: gowork - praca na cyprze 15.03.06, 12:51
        hey ja tez jade z goworkiem na cypr, wylatuje w polowie kwietnia. Pytalas o
        goworka, znam ludzi ktorzy z nimi byli w tamtym roku i ich chwalili, mowili ze
        maja bardzo dobre kontrakty na miejscu i sa najwieksza firma ktora organizuje
        takie wyjazdy na cypr, wiec jade przez nich, a nie jakas firme krzak o ktorej
        nikt nie slyszal, albo dopiero zaczynaja. Sprawdzili sie w tamtym roku wiec
        czemu mieli by i w tym roku cos spieprzyc.

Daj znac kiedy jedziesz i czy przeszlasz juz rozmowe kwalifikacyjna. Cyprusy sa
        troche stresujacy ale jesli znasz jezyk angielski to nie powinno byc problemu.

do zobaczenia na miejscu.

hey
        • sylwiakowalska7 Re: gowork - praca na cyprze 30.10.06, 12:03
          czy coś więcej możesz powiedzieć o tej firmie albo twoi znajomi? bo ja mam
          wyjechać w grudniu.
    • skoczek82 Re: gowork - praca na cyprze 14.03.06, 20:04
      Hej!
      Ja jade już za tydzień w poniedziałek 20.03.06 na Cypr z gowork na 9 miesięcy.
      Byłem już na rozmowie w Warszawie, ale nie z pracodawcą cypryjskim, tylko z
      pracownicą biura. Niektórzy pracodawcy niemaja czasu przylatywac do polski i
      rozmowy kwalifikacyjne zlezają właśnie pracownikom biura. To w sumie lepiej.
      Zarobki neizapowiadaja sie aż takie wielkie, ale zato zakwaterowanie i
      wyżywienie będzie za darmo. Myśle że będzie w pożądku, Pozdrawiam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka