cytryna

(5 wyników)
  • Cześć dziewczyny, mam pytanie, otóż ostatnio usłyszałam,że picie herbaty z cytryną bez cukru ma bardzo zły wpływ na kondycję strun głosowych, zastanawiam się, czy słyszałyście coś na ten temat. Jedna z moich koleżanek twierdzi, że cukier neutralizuje substancje szkodliwe, czy to możliwe?
  • Czesc, gdzies czytalam ze regularne picie wody z cytryna na czczo co dzien rano oczyszcza organizm z toksyn...czy to prawda? Dodam, że stosuje to od miesiaca, kazdego ranka pije pol szklanki przegotowanej wody z polowa lub cala cytryna...Robie tak bo palilam paierochy dosc dlugo, ale rzucialm 10 miesiecy temu i od tamtego czasu czuje sie super!!!! a teraz chce sie czuc jeszcze lepiej...wiem ze to swinstwo papierosowe jest gdzies jeszcze we wmnie wiec chcialam przysoieszyc proces ...
  • Można powiedzieć, że się przyzwyczaiłam, choć czasem naprawdę utrudnia życie. Pogodziłam się, że co jakiś czas budzę się rano i ... szczypie jak nie wiem. Byłam u urologa, oczywiście. Zalecił 'procedurę' przed i po stosunku, trzymam się, ale niestety czasem ta uciążliwość wraca. Nawet trzy razy w miesiącu. Biorę tabletki, profilaktycznie, wyciąg z żurawiny, staram się dużo pić... Macie jakieś sposoby na zapobieganie albo złagodzenie objawów?
  • wiedzialyscie o tym. wydzielaja sie minimalne ilosci glinu kt dzialaja toksycznie n aorganizm.
  • Witam mam takie pytanie zwiazane z cytrusami .Czy to prawda ze sok z grejfrutow ma jakis wplyw na dzialanie tabletek antykoncepcyjnych????jezeli tak to czy to samo jest z cytryna???codziennie pije herbete z cytryna nawet kilka razy dziennie i jak sie dowiedzialam o tym co wyzej napisalam to troszke mnie to zmartwilo prosze o pomoc z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się