Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      czy to normalne

czy to normalne

(12 wyniki)
    • trzymana na widoku publicznym (sklep) w klatce, w ktorej nie jest w stanie rozpostrzec skrzydel nie budzi zainteresowania odpowiednich sluzb w Krakowie? Ptak ma pekniety dziob, polamane piora :( miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3962429.html
    • ..ze pies lize sciane? Ostatnio zauwazylam,ze sciana pod kaloryferem, gdzie czesto przebywa moja roczna sunia jest wylizana do cegly.Brakuje jej wapnia ? Czy jakis innych witamin? Przy okazji podziele sie fotkami slicznej suni. Ladna prawda? www.streemo.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=1355 Pozdrawiam acerin
    • Mam 5letniego owczarka niemieckiego,ktory jest raczej lagodny do innych psow, chyba ze jest bardzo sprowokowany. Przechodzila suka rowniez owczarek, moj pies przyjaznie podszedl, ona byla przyjazna ale potem gdy troche odszedl zaczela na niego warczec i szczekac. On w odpowiedzi tez warknal. Moje kolezanka (ktora zna sie na psach) byla zdziwiona i powiedzial , ze to bardzo niezwykle ze pies warknal na suke, ze to sie nie zdarza. Troche mnie to zaniepokoilo, ze moze cos nie tak...
    • Witam. Jestem posiadaczka 10-cio tygodniowego goldenka.Z poczatku byl spokojny, duzo spal. Ale od 2 tygodni chcac sie bawic gryzie domownikow. Staramy sie go uczyc, zeby gryzl tylko zabawki ale mam wrazenie ze to odnosi odwrotny skutek. Dodam jeszcze, ze mebli jako tako nie gryzie. Podpowiedzcie mi czy to jest normalne zachowanie albo my cos zle robimy? Dziekuje i pozdrawiam.
    • dzis moja 6-cio miesięczna kicia ( korzytająca z kuwety )zaczęła załatwiać sie po całym domu ,zrobiła 4 k... w różnych miejscach w domu,co jej się stało,a tak a"prpo ile k....robi kot dziennie,ona cos chyba za dużo.to mój pierwszy kot i nie bardzo wiem ,a weta głupio o to chyba pytac,bardzo ją kocham,ale dzis bardzo mnie zesłościła.
    • Witam, jestem posiadaczką 4 miesięcznego spaniela. Jest cudownym psem , ale..... czasami jak wracamy ze spaceru przynosi coś w pysku np jakis stary chleb, bułkę i właśnie kiedy chcemy mu to zabrać jest tragedia.Dziś tak ugryzł mojego męża w twarz ,że myslalam ze będziemy jechać na szycie! jak sobie poradzić? Maksiu jest fajnym psiakiem, generalnie reaguje na komendy, nie załatwia sie juz w domu nie ma z nim większych problemów. Nie jest to nasz pierwszy pies, ale pierwszy spanie...
    • Witam, wiem ze na forum wątków o sterylizacji było już dużo,jednak każdy przypadek sie trochę różni wiec proszę o pomoc.We wtorek moja 2,5 letnia koteczka była na zabiegu. Nie ukrywam ze trochę sie zawiodłam bo myślałam ze nacięcie będzie znacznie mniejsze( ma ok 4 cm).W miejscu cięcia ma założone coś w rodzaju "wałeczka" taki mały opatrunek z gazy.Podobno po to żeby ochronić szwy przed ew. wyrwaniem. Wet powiedział ze nie jest zwolennikiem kaftaników bo tylko pogarszają sprawę,a nie uk...
    • od kilku dni moja koteczka w różnych dziwnych miejscach leży wyciągnięta na calą długość (dziwnych, bo idzie i nagle na środku mieszkania, na szlaku komunikacyjnym rozciąga sie na calą długość, łapki przednie wyciąga za głowę, tylnie prostuje). Wcześniej tak nie polegiwała. I zastanawiam sie czy ona nie jest przypadkiem chora, je jakby troszkę mniej ale załatwia sie i troche bawi. Może to skutek ponujących upałów? Fakt, mieszkanie nagrzewa się bo na ostatnim piętrze ale koty lubia...
    • Feliksio domaga sie miauczeniem i drapaniem kabiny prysznicowej wejscia do niej kiedy sie kapię.Pcha sie pod wodę żeby jak najwiecej na niego spadło i wygina tak jak podczas głaskania.Czy jest po prostu dziwny czy to objaw jakiejs choroby?
    • Jest u nas drugi dzień i nie bardzi rwie się do jedzenia - w hodowli wiem że był karmiony suchą karmą, ale ja mam zamiar gotować dla niego . Czy nie je dlatego że jest przyzwyczajony do suchej karmy czy może dlatego , że jeszcze się troszkę boi ?? poradźcie coś pozdrawiam renik
    • Mój lądowy nie chce od kilku dni nic jeść. Chodzi ospały, bez energii. Dodam że nie trzymam go w żadnym terarium, jest wolny, chodzi po pokoju, grzeje się pod kaloryferem. Martwi mnie tylko ,że nic nie je. Czy to normalne?
    • Bardzo lubi psy, ale gdy go atakuja to zwiewa. Nawet takie male pieski podbiegaja warczac, to on w nogi. Czy to normalne dla owczarka niemieckiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się