Forum Zwierzęta Nasze zwierzęta
ZMIEŃ
      do kuwety

do kuwety

(3 wyniki)
    • Kupilam nowy "model" kociej kuwety, i teraz zaczelam sie zastanawić, czy mojej Kocicy sie spodoba... Wygląda tak: allegro.pl/show_item.php?item=44954383 Moja kotka uwielbia takie schowki tylko nie wiem, czy to pudło będzie jej odpowiadało jako toaleta. Może ktoś ma takie cudo? Kupiłam ją ze względu na te boki wysokie i daszek, żeby nie mieć żwirku wszedzie bo kocica ma rozrzut ostry:-) Odkurzam dwa razy dziennie, ale ona lubi sobie porzucać żwirkiem. Jak jej się nie spodoba to bę...
    • Witam serdecznie. W dniu wczorajszym byłam ze swoim kotkiem na zabiegu kastracji. Niepokoi mnie fakt, że kotek po wybudzeniu z narkozy, najpierw załatwił sie mojej córce na kolana, potem zrobił siusiu na parapet a na koncu obsikał regał w pokoju. Czy to jest normalne po zabiegu ? Czy czasami złośliwie nie będzie robił siusiu wszędzie? Proszę o rady. Dziękuję serdecznie
    • Gazety są potrzebne do wykładania kuwet w Kocim Azylu w Konstancinie Jeziorna(pod Warszawą). W sezonie zimowym trudno o trociny a na żwirek brakuje pieniędzy. Proszę o maile: azyl_konstancin@op.pl lub telefony do azylu- 756 48 82, 754 64 95 Podaję także nr GG pani Marii, która jest wolontariuszką w azylu- 2659359 Ja jestem tylko jej pośrednikiem.Pozdrawiam!Umfi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się