Forum Praca Praca w Krakowie
ZMIEŃ
      do pracy

do pracy

(3 wyniki)
    • Witam Poszukuje elektronikow do pracy w warsztacie W KRAKOWIE przy montazu i produkcji elektroniki specjalistycznej. Zakres 'dzialan': - lutowanie elektroniki smd, el. przewlekane, - montaz kabli + wtyczki do telefonow, rj45 (8p8c) - przygotowywanie otworow w obudowach plastikowych pod gniazda, diody led itp - programowanie mikrokontrolerow atmel, pic itp dostarczonymi wsadami - testowanie gotowych urzadzen Dodatkowo na pewno przyda sie: - znajomosc obslugi komputera PC - znaj...
    • Jestem Kierownikiem w firmie Aegon.Poszukuję trzech ambitnych osób do pracy , które mogą zarobić duże pieniądze.Nie interesują mnie osoby , dla których kwota 3000 zł netto to kosmos.Osobiście wdrażam do zawodu - a u wtajemniczonych (chodzi o osoby z branży) koryguję złe nawyki .Nie będę pisał o cudownych szkoleniach teoretycznych( bo w każdej poważnej firmie są ) ani o możliwościach rozwoju , dynamicznym zespole itd., itp.Jedyne co powiem to , że osoby , które u mnie zaczną będą s...
    • potrzeba osoba do pracy w kuchni w restauracji w centrum Krakowa. Dobre warunki, miła atmosfera, praca na stałe lub na sezon. Prosze pisać tylko na poważnie na adres rzepicha5@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się