do pracy

(6 wyników)
  • Witam planuje wyjechać do pracy z tą firmą w miesiącach marzec kwiecień z biura w rzeszowie.Jeśli ktoś jeszcze wybiera się z tą firmą do pracy w holandi i chce się podzielić uwagami pracy wyjazdu i tym podobne bardzo prosze pisać. Może ktoś z was już wyjechał za pośrednictwem tego biura w rzeszowie i ma jakieś najświerzsze informacje ofert pracy z wymienionego biura. pozdrawiam i na pochybel oszustom :)
  • Witam, szukam osoby chetnej na wyjazd do pracy w Holandii przez Polskie biuro pracy w tamtym roku juz pracowalem w NL. Bardzo prosze o kontakt najlepiej jesli bedziesz z Katowic i okolic prosze zostaw jakis namiar na siebie cokolwiek: e-mail,gg itp. lub napisz na moj email: polandteam@gazeta.pl najszybciej jak tylko bede mogl skontaktuje sie z Toba dziekuje i pozdrawiam
  • Direct Marketing Distribution poszukuje ludzi do pracy fizycznej - roznoszenia pakietow ulotek i gazet w wybranych rejonach w Utrechcie a takze wokol miasta. Od poczatku wrzesnia mamy prace dla 2 osob, od poczatku pazdziernika dla kolejnych dwoch. Oferujemy prace na pelen etat, umowy na 6 lub 12 miesiecy (1szy miesiac jako miesiac probny), wynagrodzenie 8,50-10,00E/godz bruto. Dla zainteresowanych mozliwosc wyrobienia nadgodzin. W chwili obecnej nie zapewniamy zakwaterowania, al...
  • czy ktoś wie coś o tej firmie?chce wyjechać przez tąfirmę do pracy w holandii.Może ktoś tam pracował.Bardzo prosze o jakieś wiadomości, bardzo by mnie to uspokoiło.Z mojej strony mam pewne informacje o firmie SIS z Katowic i firmie OTTO.pozdrawiam
  • wyjezdza do pracy z ta agenja ?
  • Czy to jest prawdziwy i rzetelny gosciu???niewiem miał sie dzis ze mnąskontatkowac w sprawie pracy w holadni chodziło o ustalenie terminu wyjazdu do pracy a on tego nie zrobił także niewiem co jest grane moze mi pomożecie co???zna go ktos prosze o kontakt !!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się