do pracy

(4 wyniki)
  • Czy są u Was przyjęcia do pracy ?
  • Pracując uczciwie wiele lat w Pekao SA mam chyba prawo zadać naszemu pseudo zarządowi pytanie ; kiedy nasz bank w końcu stanie się firmą szanującą Klientów i pracowników, a nie ,, przybytkiem '' którego jedynym zadaniem jest oskubywnie naszych Klientów. Mamy gówniane produkty i gówniane narzędzia do ich sprzedaży ( no może, z wyjątkiem hipotek - choć i tu utrzymywanie wysokich stóp procentowych nie bacząc na poczynania RPP nie ułatwia pracy ). Dlaczego : 1) nie możemy pracować na spójn...
  • Witam, mam prośbę, piszę pracę magisterską i muszę zrobić badania ankietowe. Czy ktoś z forumowiczów byłby chętny i mógłby wypełnić dla mnie ankietę? Ankieta dotyczy wpływu przywodzenia szefa na zachowania pracowników. Będę wdzieczna za pomoc. Jeśli ktoś jest chetny, proszę o podanie maila - wyślę ankietę do wypełnienia. Z góry dziękuję.
  • Czy zastanawialiście się kiedyś dlaczego niektórzy pracownicy banku mają samochód służbowy ? Taki Pan T.D. z Regionu Centralnego - Koordynator ds. Sprzedaży Pośredniej. Auto służbowe, które zamiast do użytku w pracy, służy do dojazdów na trasie DOM-PRACA-DOM. Auto do wyłącznej dyspozycji T.D. To bardzo ciekawe szczególnie w dobie oszczędności, gdy nie można zrealizować większości zamówień z braku pieniędzy, a tu proszę - bankowe auto do użytku prywatnego. Chyba najwyższa po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się